Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Το Πάρτι της Πέππα | Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

29 Ιουνίου 2023 @ 20:30

5€

Σήμερα είναι μία μέρα γιορτή! Είναι τα γενέθλια της Πέππα!

Η παρέα της Πέππα επιστρέφει στη νέα επίσημη διαδραστική θεατρική παράσταση με ολοκαίνουρια ανασχεδιασμένα κοστούμια και σκηνικά σε μία νέα ιστορία με 12 χαρακτήρες μασκότ από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά της Entertainment One.

Συμμετέχουν οι χαρακτήρες: Πέππα Γουρουνάκι, Τζωρτζ, Μαμά Γουρουνίτσα, Μπαμπάς Γουρουνάκης, Γιαγιά Γουρουνίτσα, Παππούς Γουρουνάκης, Μαντάμ Γαζέλλα, Σούζυ Προβατίνα, Πέντρο Πόνυ, Ρεβέκκα Κουνέλη, Ρίτσαρντ Κουνέλης κι ο Έντμοντ Ελέφαντας!

Η ιστορία

Σήμερα είναι μία μέρα γιορτή! Είναι τα γενέθλια της Πέππα!

Η μέρα ξεκινάει στο σχολείο όπου η Μαντάμ Γαζέλα με την κιθάρα της εύχεται χρόνια πολλά στην Πέππα με ένα τραγούδι. Οι φίλοι της Πέππα της εύχονται χρόνια πολλά και όλοι μαζί παίζουν κουτσό μαθαίνοντας τους αριθμούς.  Η Πέππα περιμένει πως και πως να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της και θυμάται την ημέρα των γενεθλίων του Τζωρτζ που είχε περάσει τέλεια με τον Μπαμπά, τη Μαμά και τους φίλους του αδελφού της, τον Ρίτσαρντ Κουνέλη και τον Έντμοντ Ελέφαντα στο Πάρκο των Δεινόσαυρων.

Η Πέππα θα χαρεί ακόμα πιο πολύ γιατί θα συνεχίσει τη μέρα της στο σπίτι του Παππού και της Γιαγιάς Γουρουνίτσας. Εκεί , η Πέππα κι ο Τζωρτζ θα ταΐσουν τις κοτούλες της Γιαγιάς, θα παίξουν σπαζοκεφαλιές με τον Παππού και θα τραγουδήσουν πολλά τραγούδια. Η Πέππα δεν έχει σβήσει ακόμα τα κεράκια στην τούρτα της, κι αρχίζει να ανησυχεί. Στο σπίτι της Γιαγιάς και του Παππού, εμφανίζεται η Μαμά Γουρουνίτσα για να πάρει τον Τζωρτζ και την Πέππα και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου ο Μπαμπάς Γουρουνάκης έχει οργανώσει ένα πάρτι για την Πέππα!

Ένα πάρτι έκπληξη! Όλα τα παιδιά στο θέατρο με τους φίλους και την οικογένεια της Πέππα θα φωνάξουν δυνατά «Πάρτι, Πέππα»!

Συντελεστές

Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος

Στίχοι: Παύλος Μητσόπουλος – Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σχεδιασμός Κατασκευή Επίσημων Μασκώτ: Underdog Entertainment

Σχεδιασμός Σκηνικών/ Κατασκευή Props: Μαγδαληνή Σίγα

Σύνθεση Ενορχήστρωση Μουσικής: Μάριος Αποστολακούλης

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Video Φωτογραφίες Σχεδιασμός: Παναγιώτης Πέτρου

Παίζουν: Ιωάννα Αθανασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Ειρήνη Καζαντζόγλου, Ελένη Καϊση, Σοφία Λαλίκου, Αυγερινή Λιόλιου, Απόστολος Τριανταφύλλου, Θανάσης Χασιώτης

Προπώληση viva


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
29 Ιουνίου 2023
Time:
20:30
Cost:
5€
Event Category:

Organizer

UNDERDOG ENTERTAINMENT
Phone
6945548828
Email
tickets@underdogent.com
View Organizer Website

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]