Connect with us

Μουσική

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Δημοσιεύθηκε

στις

“Αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ότι όλα καταρρέουν γύρω σας, αν δεν καταλαβαίνετε και δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, δεν είστε μόνοι”.

Περίπου ένα χρόνο μετά το single “Remember”, οι Γάλλοι alternative-rock/modern-metallers από τη Λυών PERSEIDE επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι με τίτλο “I can’t stand” και απόσπασμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με την υποστήριξη του Victory Vision Agency (Last Addiction, Mess Out, Synapse,…)

…Για την ιστορία…

Οι PERSEIDE γεννήθηκαν από τέσσερις παιδικούς φίλους που αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ροκ μπάντα το 2001, καθώς ήταν μόλις έφηβοι. Δέκα χρόνια αργότερα, διέσχιζαν τα σύνορα για να μοιραστούν ευρέως τη μουσική τους.

Μετά από δύο EP που κυκλοφόρησαν, μια υπογραφή στην εταιρεία OrageRock, χιλιάδες συναυλίες σε όλη τη Γαλλία, την Ευρώπη, ακόμα και στις ΗΠΑ, με μπάντες όπως οι Soilwork, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, We Butter The Bread With Butter, Protest The Hero… Η ιστορία γράφεται ακόμα και σήμερα.

Το 2018, αποφάσισαν να μπουν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “The Only Thing”, που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Στη συνέχεια, η μπάντα συνεχίζει να πιέζει και να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό προκειμένου να κυκλοφορήσει διάφορα singles το 2021.

Οι PERSEIDE είναι ακόμα εκεί, πιο δυνατοί από ποτέ και έτοιμοι να πάνε αυτούς τους τέσσερις αιώνιους έφηβους όσο πιο μακριά γίνεται…


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα