Connect with us

Events

Creator Shop On Tour: Ηράκλειο – Κρήτη | 1 & 2 Ιουνίου 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Το “Creatorshop On Tour”, έρχεται για πρώτα φορά στην Κρήτη!

Ο Panos Dent, η Konstantina, ο Alekkun, ο Mr Antouon, ο W1ndz και η Έλενα Μαριπόσα στην παρουσίαση, θα σε περιμένουν το Σάββατο, 1 Ιουνίου & την Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 11:00 το πρωί εως τις 19:00 το απόγευμα, στο Water City, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Live shows με Q&A για να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους σου Creators, Διαγωνισμοί & live κληρώσεις με τα πιο εντυπωσιακά δώρα αλλά και χιλιάδες Selfies στο απόλυτο summer event!

Βοnus: Θα βρεις τα συλλεκτικά merch των Creators σε προνομιακές τιμές, για να προσθέσεις στη συλλογή σου το item που θες!

Τύποι εισιτηρίων:

Οι παρακάτω τιμές αφορούν την προπώληση εισιτηρίων και ισχύουν γιa περιορισμένο αριθμό.

DAILY PASS:

Με το Daily Pass Ticket εξασφαλίζεις είσοδο στο χώρο του event για να παρακολουθήσεις την εκδήλωση καθώς και χρήση των γενικών εγκαταστάσεων του πάρκου (εκτός από τις νεροστουλήθρες) για μια ολόκληρη μέρα!

COMBO PASS:

Με το Combo Pass Ticket εξασφαλίζεις είσοδο στο χώρο του event για να παρακολουθήσεις την εκδήλωση καθώς και χρήση των γενικών εγκαταστάσεων του πάρκου και απεριόριστη είσοδο σε όλες τις νεροτσουλήθρες για μια ολόκληρη ημέρα!

CREATORS MEGA PASS (Περιορισμένος αριθμός – 250 ανά ημέρα)

Με το Creators MEGA Pass εξασφαλίζεις είσοδο στο χώρο του event για να παρακολουθήσεις την εκδήλωση καθώς και χρήση των γενικών εγκαταστάσεων του πάρκου και απεριόριστη είσοδο σε όλες τις νεροτσουλήθρες για μια ολόκληρη ημέρα!

Επιπλέον εξασφαλίζεις είσοδο στην VIP Area, τον ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στον εσωτερικό χώρο του Lazy River. Στη VIP AREA θα εμφανίζεται ανά 1 ώρα διαφορετικός creator. Θες να περάσεις ακόμα περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου Creators; Θέλεις να τους γνωρίσεις καλύτερα ή να συνομιλήσεις μαζί τους? Εξασφάλισε ένα από τα Creators Mega Passes. Ο αριθμός των συγκεκριμένων εισιτηρίων είναι μόλις 250 ανά ημέρα και ο τύπος αυτού του εισιτηρίου ισχύει μέχρι την εξάντληση του συγκεκριμένου αριθμού!

Εκπλήξεις & happenings, ασταμάτητες βουτιές και ατέλειωτο παιχνίδι στις νεροτσουλήθρες, θα σε περιμένουν στο Water City, στο Ηράκλειο Κρήτης! Έλα να υποδεχθείς το καλοκαίρι όπως πρέπει, παρέα με τους αγαπημένους σου creators, οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στην Κρήτη!

Συντελεστές

Διοργάνωση: Media Planners

Παρουσίαση: Elena Mariposa

Creators :

Panos Dent

Konstantina

W1ndz

Alekkun

Mr. Antouon


 

Προπώληησ more.com

Κατά την είσοδο σας στο Water City θα πρέπει να προσέλθετε στα ταμεία, όπου ανάλογα το εισιτηρίο που έχετε επιλέξει, θα προμηθεύεστε το αντίστοιχο βραχιόλι εισόδου (DAILY PASS, COMBO PASS, MEGA PASS).

Οι ONLINE τιμές προπώλησης αφορούν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Οι Θέσεις καθήμενων αφορούν τις ξαπλώστρες του Water City και όχι τον χώρο του EVENT, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με όποιο εισιτήριο και να επιλέξετε.


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Events5 ώρες πρν

Bolivar Beach Club – Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό με Oliver Huntemann & Nick Warren!

Festival7 ώρες πρν

1ο Amvrakia Music Festival: Αμφιλοχία στις 16 & 17 Αυγούστου

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events3 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική3 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival3 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!