Connect with us

Μουσική

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο τίτλος “συμβολίζει την ιδέα ότι σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, τα πάντα τελικά απλοποιούνται σε μια ενιαία, ενοποιημένη ουσία. Όλα ισούνται με ένα”.

Μπορείτε να δείτε το track listing του =1 παρακάτω. Το πρώτο single του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου. Οι Deluxe εκδόσεις του άλμπουμ θα περιλαμβάνουν 13 κομμάτια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά στην περιοδεία του συγκροτήματος το 2022 και ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ με τα παρασκήνια.

Το =1 σηματοδοτεί το 23ο άλμπουμ της καριέρας των Deep Purple και το πρώτο τους μετά το Turning to Crime του 2021. Παραγωγός του δίσκου είναι ο Bob Ezrin. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο άλμπουμ είναι το πρώτο LP στο οποίο συμμετέχει ο κιθαρίστας Simon McBride, ο οποίος εντάχθηκε επίσημα στη σύνθεση του συγκροτήματος το 2022.

Η περιοδεία -που ονομάζεται = 1 More Time tour- θα κρατήσει τους Deep Purple στο δρόμο μέχρι το Σεπτέμβριο. Σε δελτίο τύπου αναφέρεται ότι το συγκρότημα θα “ταρακουνήσει τους τοίχους των αμφιθεάτρων των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι με ένα εκρηκτικό lineup αξέχαστων επιτυχιών από το ρεπερτόριο του ροκ τους, που καλύπτει μισό αιώνα”.

Deep Purple, ‘=1’ Track Listing
1. “Show Me”
2. “A Bit on the Side”
3. “Sharp Shooter”
4. “Φορητή πόρτα”
5. “Old-Fangled Thing”
6. “If I Were You”
7. “Pictures of You”
8. “I’m Saying Nothin'”
9. “Lazy Sod”
10. “Now You’re Talkin'”
11. “No Money to Burn”
12. “I’ll Catch You”
13. “Bleeding Obvious”


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.