Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Θοδωρής Καρέλλας: Παρουσίαση album «Φρέσκος Πηλός»

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 @ 21:00

12€ – 14€

Ο Θοδωρής Καρέλλας στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus

Πέμπτη 28 Μαρτίου

Παρουσίαση album «Φρέσκος Πηλός»

Μαζί με μια εκρηκτική ομάδα μουσικών και πολλούς εξαίρετους καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και από άλλες γωνιές της γης, ο τραγουδοποιός Θοδωρής Καρέλλας θα παρουσιάσει την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Ίλιον Plus το album «Φρέσκος Πηλός», σε στίχους Θωμά Ψήμμα.

Ένας δίσκος που ξεκίνησε από μια ιδέα δύο ανθρώπων με αφορμή τον πρωτόγνωρο παγκόσμιο εγκλεισμό του 2020, αλλά τελικά έμελλε να γίνει ένα ενωτικό, συλλογικό μουσικό έργο, και να γεννηθούν όμορφα τραγούδια με μηνύματα που αγγίζουν πολλά ζητήματα της κοινωνίας. Τελικά, όλοι οι συντελεστές, εκείνη την τόσο δύσκολη περίοδο, κατάφεραν να ξεπεράσουν όρια, να ”σπάσουν” σύνορα έτσι ώστε αυτός ο δίσκος να ολοκληρωθεί. Η ομορφιά έγινε πείσμα, και το πείσμα ανάγκη με αλήθεια, και την αλήθεια αυτή θέλουν να την μοιραστούν με όλους. Σας περιμένουμε γιατί πιστεύουμε στην φιλία και τα τραγούδια την αγαπούν.

Συμμετέχουν φιλικά οι Στράτος Γκρίντζαλης, Στέφανος Ζαφειρόπουλος, Jana Holίčková, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Λαμπρινή Καρακώστα, Αστέρης Κωνσταντίνου (Ρεβάνς), Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Πάνος Μπούσαλης, Θάνος Παπαγεωργίου, Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (Ρεβάνς), Δέσποινα Πραφτσιώτη, Κώστας Σταυρόπουλος, Βαγγέλης Τζερέτας, Μαρία Φασουλάκη και Θανάσης Χουλιαράς. Ειδικοί καλεσμένοι οι Santiago Auserόn και Αντώνης Μιτζέλος.

Παίζουν οι μουσικοί Χρήστος Δαλιάνης στο βιολί, Βαγγέλης Μπαλιούσης στα τύμπανα, Λευτέρης Παπαδάκης στο μπάσο και Αντώνης Πρίφτης στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

 

Λίγα λόγια για το album «Φρέσκος Πηλός»

Εν μέσω lock down βρεθήκαμε σε ένα σταυροδρόμι, είτε να κλειστούμε στο καβούκι του Homo Pandemicus, να παραδοθούμε στη μοίρα του I can’t breathe, είτε να ξαναγράψουμε το κιτάπι μας αναζητώντας κάτω απ’ τη μάσκα τον ευλογημένο καρπό της ύπαρξής μας.

Συνοδοιπόροι μας σε αυτή την περιπλάνηση ήταν κοάλα, σπουργίτια και μινκ, ενωμένες μέλισσες απέναντι στους κακούς λύκους. Εγκλωβισμένοι ανάμεσα στη δεκαπεντάχρονη νύχτα μιας λατινοαμερικανικής στρατιωτικής δικτατορίας και στην ουρά μιας τράπεζας τροφίμων στον δυτικό καπιταλισμό, διαλέγουμε με μάτια καθαρά έναν τρίτο δρόμο, μια χούφτα ακατέργαστα τραγούδια, τον φρέσκο πηλό μας σε τούτη τη μάχη για ζωή, ένα μοιρολόι ελπίδας για τη ζωή που συνεχίζεται.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Καρέλλα

Ο Θοδωρής Καρέλλας γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός και ασχολείται με τη μουσική και την τέχνη του τραγουδιού, ως μουσικός και τραγουδοποιός, επαγγελματικά, από το 2001. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αξιόλογους καλλιτέχνες σε ζωντανές παραστάσεις αλλά και δισκογραφικά (Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Αντώνης Μιτζέλος κ.ά.)

Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε πολλές μουσικές σκηνές στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε αρκετά πολιτιστικά δρώμενα, φεστιβάλ κ.ά.

Έχει στο ενεργητικό του 7 προσωπικούς δίσκους: «Αλήθειες και μύθοι» (2005), «Τα σημάδια των καιρών» (2014), «Ένας όρθιος άνθρωπος» (2016), «Προ του τέλους» (2017), «Δοκιμασία – μελοποίηση Ελλήνων ποιητών» (2020), «Φρέσκος Πηλός» (2021), «Τρελός άγγελος» (2022).

Ακόμα, έχει συμμετάσχει σε τραγούδια και παραστάσεις πολλών καλλιτεχνών. Αυτόν τον καιρό και για το επόμενο διάστημα, ετοιμάζει δύο καινούργιους δίσκους – «Αυτοτελή και Αυθαίρετα» και «Humanity songs».


Πέμπτη 28 Μαρτίου

Έναρξη: 21.00

Είσοδος:  14 ευρώ

Προπώληση (more.com): 12 ευρώ

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

Τηλ: 2108824383, 6983600510



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Time:
21:00
Cost:
12€ – 14€
Event Category:

Venue

ΙΛΙΟΝ Plus
Αθήνα, Ελλάδα + Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]