Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AVEED MUHBUB – A BANGLADESHI IN ATHENS

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 @ 20:45

15€ – 20€

NAVEED MUHBUM

“A BANGLADESHI IN ATHENS”

Πέμπτη 28 Μαρτίου

Arch Club-Live Stage

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός

 

Ο Naveed Mahbub θεωρείται πρωτοπόρος του stand-up comedy στο Μπαγκλαντές, καθώς όχι μόνο εισήγαγε το stand-up στη χώρα, αλλά και ως ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Naveed’s Comedy Club, του πρώτου και μοναδικού stand-up comedy club στο Μπαγκλαντές. Είναι ο πρώτος κωμικός από το Μπαγκλαντές που παρουσιάστηκε στο Comedy Central.

 

Ο Naveed είχε εμφανιστεί ως stand-up κωμικός στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 2000. Επέστρεψε στο Μπαγκλαντές το 2009. Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του στην κωμωδία έχει ηγηθεί και συμμετάσχει σε αμέτρητα projects: Είναι οικοδεσπότης της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής Good Morning Bangladesh στο ABC Radio. Γράφει άρθρα για την εφημερίδα The Daily Star και είναι ο executive producer και host του The Naveed Mahbub Show, της 1ης βραδινής εκπομπής του Μπαγκλαντές. Έχει κάνει μια εμφάνιση ως ηθοποιός παρασκηνίου στην ταινία You Don’t Mess with Zohan. Έχει επίσης εργαστεί σε διαφημιστικά σποτ, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ διάσημου για την Pepsi στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έχει δώσει ομιλίες ως ομιλητής του TEDx, έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ κωμωδίας σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει επικεφαλής σε περισσότερες από 30 χώρες.

 

Για 13 χρόνια, ο Mahbub υπηρέτησε ως μηχανικός στη Ford Motor Company στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της IBM και της Nokia Siemens Networks Bangladesh. Ρίχτηκε στον κόσμο της κωμωδίας τροφοδοτούμενος από τη διακαή του επιθυμία να πει μια σπουδαία ιστορία στα εγγόνια του στα χρυσά του χρόνια. Μεγαλώνοντας ως άτομο που φοβόταν τη δημόσια ομιλία, ο Naveed ζει τώρα για την ίδια την επιθυμία του να βρίσκεται στη σκηνή για να ελαφρύνει το μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων σε έναν κατά τα άλλα αγχωμένο κόσμο.

 

Naveed Mahbub – Comedy Central

https://www.youtube.com/watch?v=I-lwIlHKM10&ab_channel=ComedyCentralIndonesia


Εισιτήρια:

Early Bird: 15€

Προπώληση: 17€

Στην πόρτα: 20€

Προπώληση more.com

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 90’, Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45

Τόπος: Arch Club – Live Stage

Kων/πόλεως 111, Βοτανικός

Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων οι θέσεις ορίζονται με σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι μπορείτε να καλέσετε στο 6983803547 (κράτηση 2 έως 6 άτομα).



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Time:
20:45
Cost:
15€ – 20€
Event Category:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]