Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

TARAKA w/ GORDO & KAS:ST | IOS

14 Ιουλίου 2023 @ 15:00

20€

Το FarOut Beach Club παρουσιάζει το TARAKA με τους GORDO x Kas:st x Øostil

Ένα σούπερ αποκλειστικό πάρτι υπό την επιμέλεια του GORDO

Ο Diamanté Anthony Blackmon έχει ήδη συμβάλει στον ορισμό ενός παγκόσμιου μουσικού κινήματος. Αλλά τώρα το κάνει ξανά: Ο Gordo είναι ένα νέο ψευδώνυμο house μουσικής από τον καλλιτέχνη που είναι επίσης γνωστός ως Carnage. Πρόκειται για ένα παθιασμένο, ειλικρινές νέο ξεκίνημα για τον Gordo που θα επαναπροσδιορίσει τη house μουσική για την επόμενη γενιά.

Οι Kas:st είναι ένα ντουέτο μουσικών που γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά σήμερα εδρεύει στη Βαρκελώνη. Κυκλοφόρησαν κομμάτια στα labels “Concrete generation”, “Rapid eye movement”, “Etruria beat”, “Taapion records” και άλλα. Η Carol και ο Manuel, εκλεπτυσμένοι οραματιστές, παράγουν εξαιρετικούς πειραματικούς ήχους. Η αφοσίωσή τους στη μουσική τους οδήγησε στην ίδρυση της δικής τους techno ετικέτας: “Flyance Records”.

Οι συνθέσεις των Kas:st είναι εμπνευσμένες από όλα τα είδη των τεχνών και η μουσική τους αντηχεί γύρω από βασικά αλλά επιδραστικά καθαρά ανθρώπινα συναισθήματα όπως η μοναξιά, η μελαγχολία με την επιθυμία για αγάπη, χορό. Το σύμπαν τους περιστρέφεται γύρω από τον κοσμικό συγχρονισμό και τους συμπαντικούς νόμους. Το techno δίδυμο επιλέγει τακτικά αισθητικά τίτλους με αναφορές σε χωρικές διαστάσεις και ατμόσφαιρα.

Το ντεμπούτο των Øostil θα πραγματοποιηθεί στο Afterlife, με τους Tale of Us, Mind Against & Agents of Time στις 12 Μαΐου 2018

Εμπνευσμένοι από τη μελωδική techno, ο μινιμαλιστικός και οργανικός ήχος τους προκαλεί βαθιά προσωπικά συναισθήματα καθώς συνδέεται με το κοινό τους. Αυτό το ζωντανό και καινοτόμο project θα σας ταξιδέψει σε μια νέα και συναρπαστική πραγματικότητα.

Πληροφορίες & κρατήσεις: [email protected]

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00

Ιστοσελίδα: www.faroutbeachclub.com
Email: [email protected]
YouTube: https://www.youtube.com/c/FarOutBeachClub
https://www.facebook.com/FarOutBeachClub/
https://www.instagram.com/faroutbeachclub/


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Ιουλίου 2023
Ώρα:
15:00
Κόστος:
20€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

FarOut Beach Club
Μυλοποτας
Ίος, Κυκλάδες Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]