Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

SIVERT HOYEM – Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024 @ 21:00

43€

Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ SIVERT HOYEM ΚΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Sivert Hoyem

One Night Only

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

«On an island» Τour

Ο «δικός μας» Sivert Hoyem προσθέτει και την Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 28 Απριλίου, στο συναυλιακό ταξίδι του στην αγαπημένη του Ελλάδα! Την επόμενη βραδιά από το club show του στο αθηναϊκό Floyd, ο μοναδικός καλλιτέχνης δίνει μουσικό παρόν στο Principal Club Theater, επιστρέφοντας σε μία πόλη που τον έχει αγαπήσει πολύ και περιμένει να τον αγκαλιάσει ξανά.

One night only, μια βραδιά προσωπική, οικεία, τρυφερή που θα ενθουσιάσει τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα οι οποίοι δεν τον έχουν απολαύσει ζωντανά εδώ και οχτώ ολόκληρα χρόνια – τόσα έχουν περάσει από την τελευταία του εμφάνιση τον Απρίλιο του ’16 και πάλι στο Principal Club! Μία ξεχωριστή επανασύνδεση με τους λάτρεις της μουσικής του στη Βόρεια Ελλάδα, ένα ξεχωριστό live με τη συνοδεία της θαυμάσιας μπάντας του, μια διαφορετική εμφάνιση μετά τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε στη σκηνή του Ηρωδείου το 2016 ή τα live των προηγούμενων ετών με τους Madrugada, στο Paok Sports Arena, στο Tae Kwon Do, στο Καλλιμάρμαρο και σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας.

Μαζί του φέρνει τα τραγούδια που οι φίλοι του έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, Sleepwalking Man, Theaving Heart, Moon Landing, Give it a Whirl, κομμάτια όπως τα Aim For The Heart, Two Green Feathers από τον τελευταίο του δίσκο, On an island, που κυκλοφόρησε στα τέλη του Ιανουαρίου και φυσικά πολλά τραγούδια των Madrugada.

Ο Sivert Høyem είναι ένας σπάνιος καλλιτέχνης, βαθιά ανθρώπινος και ευαίσθητος. Μπορεί να έρχεται από τον παγωμένο Βορρά αλλά η θέρμη της φωνής και της μουσικής του λιώνει και τις πιο κρύες καρδιές!

Θα είναι μαζί μας για να μας ζεστάνει την Κυριακή 28 Απριλίου στο Principal Club Theater  στη Θεσσαλονίκη.


Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
43€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Principal Mylos Complex
Ανδρέα Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]