Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024 @ 21:15

12€ – 15€

 Δύο γυναίκες στην Αθήνα του μέλλοντος προσπαθούν να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν σε ένα εντελώς καινούργιο και άγνωστο περιβάλλον που σε τίποτα δεν θυμίζει την ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Κλιματικά και κοινωνικά έχουν επιβεβαιωθεί τα χειρότερα σενάρια.  Οι αλλαγές που συνήθως απαιτούν χρόνο για να πραγματωθούν, έχουν επιταχυνθεί μετατρέποντας την πόλη και τον κόσμο σε ένα  σουρεαλιστικό περιβάλλον που προκαλεί γέλιο και συγχρόνως προβληματισμό για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον.

 Καθηλωμένες βρίσκουν καταφύγιο στις αναμνήσεις και στο όνειρο της φυγής, προσπαθώντας να φτιάξουν ένα δίχτυ προστασίας από τον αφιλόξενο κόσμοπου πλέον αποτελεί την καθημερινότητα τους.

Ένας απρόσκλητος μυστήριος επισκέπτης περιπλέκει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα τους, προκαλώντας καταστάσεις που ακροβατούν μεταξύ του Αληθινού και του Φανταστικού, του Κωμικού και του Τραγικού.

Αν μια μέρα ξυπνήσεις και όλα αυτά που φοβάσαι, έχουν ήδη συμβεί, τότε δύο εκδοχές υπάρχουν: ή να μην φοβάσαι τίποτα πια ή να επινοήσεις καινούριουςφόβους.
Πόσο οικείο μπορεί να γίνει ένα τρομακτικό περιβάλλον; Πόσο δυνατή είναι η δύναμη της συνήθειας; Υπάρχουν όρια στην προσαρμοστικότητα μας; Μπορούμε να ξεφύγουμε από το πλαίσιο που μας έχουν επιβάλει; Έχουμε την δύναμη να πάμε κόντρα στον Φόβο μας; Ποια είναι η θέση μας μέσα σε ένανκόσμο που καταρρέει;

Απόσπασμα

Ρόζα: Δεν θέλω απλά να περνάει η ώρα, θέλω να ζω την κάθε στιγμή.

Έλσα: Και εγώ το ίδιο θέλω αλλά δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, κάποιες είναι απλά για να περνάνε, να θυσιάζονται στην αναμονή των καλύτερων.

Συντελεστές:

Κείμενο: Χριστίνα Σαμπανίκου

Σκηνοθεσία: Βίκυ Αδάμου

Σκηνικά– Κοστούμια: Lazy Boy*

Sound Design: Σταύρος Γιαννουλάδης

Φωτισμοί/Φωτογραφίες: Xριστίνα Φυλακτοπούλου

Σχεδιασμός Aφίσας: Σπύρος Κοντογιώργης

Eπικοινωνία /Προώθηση παράστασης: Nταίζη Λεμπέση

Παραγωγή: Vault Theatre Plus και Life After Death Theatre Company

ΔΙΑΝΟΜΗ

 ΈλσαΚική Μαυρίδου

Ρόζα: Χριστίνα Σαμπανίκου

Επισκέπτης: Παναγιώτης Δελαβίνιας


Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Time:
21:15
Cost:
12€ – 15€
Event Category:

Venue

Πολυχώρος Vault
Μελενίκου 26
Βοτανικός, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]