Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KAS:ST στο Βolivar Beach Club

15 Ιουλίου 2023 @ 21:00

15€
KAS:ST στο Βolivar Beach Club

Σάββατο 15 Ιουλίου Bolivar Blend & SEDS παρουσιάζουν ένα από τα πιο σημαντικά στον χώρο της μελωδικής techno, το δίδυμο των Γάλλων KAS:ST που αντιπροσωπεύει τον ήχο που ξεσηκώνει και μαγεύει τα dancefloors όλου του πλανήτη. Μαζί τους οι Reign of Time.

Ραντεβού στην παραλία!

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους project στη Flyance στα τέλη του 2016, το ‘Dysphoria I Euphoria’, ένα διπλό EP που έδωσε τον τόνο στη μουσική τους. Έκτοτε, κάθε κομμάτι που κυκλοφορεί είναι ένα ταξίδι που συγκεντρώνει σκοτεινά και μελαγχολικά συναισθήματα χωρίς ποτέ να χάνει την επαφή με την clubbing πτυχή της techno. Ακολούθησε μια ποικίλη και πάντα επαινετική δισκογραφία, με ποικίλες κυκλοφορίες σε διάφορες φημισμένες εταιρείες (Afterlife, Concrete Music, A.R.T.S, Materia…). Το 2019 εγκαινίασαν το νέο τους project Road To Nowhere παρακινούμενοι όπως πάντα από τη θέλησή τους να σπάσουν κώδικες και να σκεφτούν έξω από το κουτί. Το άλμπουμ συνέθεσε το ευρύ δημιουργικό φάσμα του ντουέτου: industrial techno, drum and bass, trap, συμφωνικά κομμάτια… Ήταν μια σημαντική στιγμή στην καριέρα τους. Χάρη σε ένα μοναδικό και καινοτόμο σχήμα, καθώς κυκλοφόρησαν ένα κομμάτι το μήνα επί έναν ολόκληρο χρόνο έξω από τα συνηθισμένα κανάλια της techno σκηνής, οι KAS:ST μπόρεσαν να αποκαλύψουν το πλήρες δυναμικό τους. Το LP έτυχε εξαιρετικά καλής υποδοχής στις πλατφόρμες streaming: +20 εκατ. αναπαραγωγές σε όλες, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μουσικού βίντεο Hell On Earth Κυκλοφόρησαν ένα νέο EP στην ιταλική εταιρεία Afterlife, που ανήκει στην Tale Of Us, στα μέσα Δεκεμβρίου 2019. Το Hold Me To The Light, ένα από τα εμβληματικά κομμάτια του EP, τόνισε για άλλη μια φορά τη θέληση του ντουέτου να ανανεώσει τους techno κώδικες, συνεργαζόμενο αυτή τη φορά με την τραγουδίστρια Be No Rain από το Λονδίνο. Οι ίδιοι οι Tale Of Us έκαναν remix του κομματιού στο ίδιο EP και έγινε ένας από τους ύμνους της Afterlife κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2019.

Οι KAS:ST δεν σταμάτησαν ποτέ να διευρύνουν τα όρια της μουσικής τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ παραγωγικής χρονιάς, τα κομμάτια τους έλαβαν remixes, για παράδειγμα, από γνωστούς καλλιτέχνες στον αντίποδα της techno σφαίρας όπως οι 999999999 και οι Tale Of Us, όσο και μια απροσδόκητη συνεργασία με την Kerri Chandler ή ένα δυνατό remix του νέου άλμπουμ του Moby Το 2ο άλμπουμ τους A Magic World που προσγειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στην Afterlife έδειξε το ντουέτο να εξερευνά ένα ευρύτερο φάσμα ήχων, πιο pop προσανατολισμένο αλλά και εξαιρετικά προσωπικό για τους χαρακτηριστικούς ήχους του σχήματος. Το έντονο μουσικό βίντεο του VTOPIA γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Carol και τον Manuel, αποδεικνύοντας ότι οι KAS:ST βρίσκονται σε μια συνεχή έρευνα για να κάνουν την τέχνη τους όσο το δυνατόν πιο προσωπική και μοναδική

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air 
Live the Experience 
Event Info:  
Ώρα Έναρξης :21:00 
Beer: 7,5€
Drink : 10 €
Standard Bottle: 130€
Premium Bottle from 160€
 
 
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, 
X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link:  
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684 

Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
15 Ιουλίου 2023
Time:
21:00
Cost:
15€
Event Category:

Venue

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου Άλιμος
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]