Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Η Σαβίνα Γιαννάτου στο θέατρο Άλσος

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 @ 21:00

10€

Πέμπτη, 8 -15-22-29 Φεβρουαρίου: “maTERRA” με τους Primavera en Salonico

Τρίτη, 5 – 12- 19 -26 Μαρτίου: "Πάω να πω στο σύννεφο με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι Συμμετέχει ο Τάσος Μισυρλής

Η Σαβίνα Γιαννάτου έρχεται τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο θέατρο Άλσος, με δύο διαδοχικές, διαφορετικές, αλλά εξίσου συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις:
Τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου μαζί με τους Primavera en Salonico παρουσιάζουν την παράσταση “maTerra” με τραγούδια της Μεσογείου και των Βαλκανίων Και τις Τρίτες του Μαρτίου την παράσταση «Πάω να πω στο σύννεφο» με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με σπάνια φωνή, διεθνή καταξίωση και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Σαβίνα Γιαννάτου μαγεύει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο θέατρο Άλσος, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, παρουσιάζει δύο διαφορετικές προτάσεις που ουσιαστικά συνθέτουν και συνοψίζουν την καλλιτεχνική της πορεία.

“maTERRA” με τους Primavera en Salonico
Η πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται και αναβιώνει μέσα από τις σύγχρονες «αναγνώσεις» της Σαβίνας και των Primavera en Salonico. Τραγούδια από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Ελλάδα υφαίνουν ένα πολυποίκιλο μουσικό χαλί, μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στη μεγάλη θάλασσα των πολιτισμών.

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με την μοναδική ποιότητα της φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου και την ευρηματική δεξιοτεχνία των Primavera en Salonico, μόνιμων συνεργατών της στη δισκογραφία και στις εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου για περισσότερα από 25 χρόνια.

Πάω να πω στο σύννεφο με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι
Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έτσι όπως παρουσιάστηκαν στον ομότιτλο δίσκο της Σαβίνας Γιαννάτου, πλαισιωμένα από μία ανθολογία της εργογραφίας του. Τραγούδια που έχουν αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, σε μία ξεχωριστή προσέγγιση.
Η ερμηνευτική απόδοση της Σαβίνας Γιαννάτου, η ιδιαίτερη ενορχήστρωση της Δήμητρας Τρυπάνη και η λιτή, αισθαντική και αριστοτεχνική ερμηνεία των τεσσάρων μουσικών που συμμετέχουν, διατηρούν ακέραια την ποιότητα και το βάθος των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.
Συμμετέχει ερμηνευτικά ο Τάσος Μισυρλής.


H ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Πέμπτη, 8 -15-22-29 Φεβρουαρίου: “maTERRA” με τους Primavera en Salonico

Τρίτη, 5 – 12- 19 -26 Μαρτίου: Πάω να πω στο σύννεφο  με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι Συμμετέχει ο Τάσος Μισυρλής

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Πληροφορίες:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471
Προπώληση more.com

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.
Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Time:
21:00
Cost:
10€
Event Category:

Venue

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως
Κυψέλη, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]