Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FROZEN QUEEN – THE MUSIC SHOW ON ICE

Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024 @ 17:00

25€ – 55€

Θέατρο Παλλάς

Από 29 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!!!

 

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο, για μικρούς και μεγάλους, έρχεται στο θέατρο Παλλάς! FROZEN QUEENThe music show on ice, μια παράσταση εμπνευσμένη από το FROZEN 1 & 2.

Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται στη σκηνή του Παλλάς! Ειδικά εφέ, λαμπερά κοστούμια, θεαματικές χορογραφίες και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, με τη συμμετοχή του εθνικού ακροβατικού συγκροτήματος Κούβας.

Τα σκηνικά που δεσπόζουν σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, σε συνδυασμό με ειδικά εφέ, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, φέρνοντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες. 

Ένα εντυπωσιακά σκηνοθετημένο μουσικό σόου στον πάγο που ταξιδεύει το κοινό σε έναν μαγικό, παραμυθένιο κόσμο.

Τα αγαπημένα τραγούδια του FROZEN 1 & 2 ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής οι: Βασίλης Αξιώτης,  Γιάννης Λάφης, Δανάη Τσούμου και η Μαντώ.

Η Άννα, αδελφή της Έλσας, ο καλοκάγαθος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το “Let It Go”“Do You Want to Build a Snowman” και “Fixer Upper” . Μια παράσταση που διαδραματίζεται στον πάγο αλλά ζεσταίνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Μετά από μία ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Δανία, Ισραήλ, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία, Ιταλία και Κύπρο τo    Music Circus Show inspired by Frozen 1&2 On Ice έρχεται και στην Ελλάδα!

Από 29 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο Παλλάς!


Info

FROZEN QUEEN– ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ε Ζώνη: 15€

Δ Ζώνη: 25€

Γ Ζώνη: 33€

Β Ζώνη: 40€

Α Ζώνη: 47€

VIP: 55€

Προπώληση more.com – artinfo.gr- 2109213310


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
Time:
17:00
Cost:
25€ – 55€
Event Category:

Venue

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3-5
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]