Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

22 Ιουνίου 2023 @ 20:30

15€

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Μαζί του η Νεφέλη Φασούλη

ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά που αναβλήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου λόγω της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για σήμερα 15 Ιουνίου αναβάλλεται εκ νέου για τις 22 Ιουνίου, λόγω πένθους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτική -διεθνή και εγχώρια- που οδήγησε στο χθεσινό αδιανόητο ναυάγιο στην Πύλο. Το «εθνικό πένθος» δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απελπισία και τη συντριβή που νιώθουμε- ούτε την τρομακτική μας βεβαιότητα πως αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, η τραγωδία αυτή δεν θα είναι η τελευταία.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη νέα ημερομηνία παρακαλώ στείλετε mail [email protected] μέχρι 16/4 ώρα 14.00 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias

Για τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Moni Lazariston Festival KazandB concerts – Prospero –

 

 

Μετά την απρόσμενη κακοκαιρία το Σάββατο που μας πέρασε η συναυλία του Φοίβου θα γίνει  σε νέα ημερομηνία την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Όσα εισιτηρία έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά, η προπώληση συνεχίζεται.

Ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και μετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με την «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη,  το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο (συναυλιακός χώρος) για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Tο Πέμπτη 22 Ιουνίου οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης οδηγούν στη Μονή Λαζαριστών

Σας περιμένουμε εκεί!


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
22 Ιουνίου 2023
Time:
20:30
Cost:
15€
Event Category:

Venue

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]