Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

48ORES & Dr Atomic Band | Πάρκο Δυτικής Παραλίας – Καλαμάτα

4 Αυγούστου 2023 @ 19:00

5€

3rd Peloponnese Beer Festival only craft. Η Dream Team του Eλληνικής Ζυθοποιίας με χειροποίητο ζύθο θα βρίσκεται 4-5-6 Αυγούστου στο 3rd Peloponnese Beer Festival, στην Καλαμάτα.Η πρώτη μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 Αυγούστου 2023 ανοίγει με τις μουσικές μπάντες Dr Atomic Band και 48ORES ft Lukia και ξεκινά ενα μεγάλο πάρτυ με funk , soul , blues, disco, house kai όλα τα είδη της μουσικής που έχουν αγαπήσει άνθρωποι κάθε εθνικότητας, ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας. Είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο πάρτυ με άφθονη Ελληνιή χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food και πολύ θετική ενέργεια!

21 Έλληνες παραγωγοί- ζυθοποιοί θα συμμετέχουν με περισσότερες από 250 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας. Lager, Stout,  Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner … όποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στο 3rd Peloponnese Beer Festival ελληνικής χειροποίητης μπύρας! Έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές, φρέσκιες απαστερίωτες!!!

4 street food με γεύσεις από Ελλάδα, Αμερική και Ανατολή…

3 μέρες, 6 μεγάλα μουσικά σχήματα με πολλές εκπλήξεις…

Η πρώτη μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 Αυγούστου 2023 ανοίγει με τις μουσικές μπάντες Dr Atomic Band και 48ORES ft Lukia

Band Presentation: Dr Atomic Band (19:00-21:00) ~ 48 ORES ft LUKIA (21:00-00.30)

48 ORES ft LUKIA
Είχαν 48 Ωρες προθεσμία για το πρώτο τους live. Είχαν 48 Ώρες ναπαρουσιάσουν ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα με καινοτομίες, διαδραστικότητα και πολύ ενέργεια. Έτσι λοιπόν ονομάστηκαν “48 Ώρες”
Από τη δημιουργία του το συγκρότημα είχε τη φιλοσοφία να φτιάχνει μουσική για πάρτυ, χρησιμοποιώντας όλα τα είδη της μουσικής που έχουν αγαπήσει άνθρωποι κάθε εθνικότητας, ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας.
Έχουν παίξει σε πολλούς διαφορετικούς χώρους , από cafe, club εως μουσικές σκηνές, live stage και γήπεδα
Δίνουν 120-150 συναυλίες κάθε χρόνο σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Dr. Atomic Band
Οι Dr. Atomic Band δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2013 .Το όνομα τους είναι δανεισμένο από το comic “Dr. Atomic” του Larry Todd.Η μουσική τους είναι ένα κράμα από funk , soul , blues , jazz και μεταλλαγμένο ρεμπέτικο. Tο 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ .

Vocals :Antonis Lymperopoulos/Sofia Gianopoulou
Guitar : Vasilis Koutivas
Bass : Periklis Papakonstantinou
Drums : Antonis Koutivas

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας(Κυκλ. Αγωγής) στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Πρόκειται για ένα πάρκο 4500τμ επάνω στο κύμα, το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του φεστιβάλ. Έχει εύκολη πρόσβαση και οδικώς, αλλά και περπατώντας. Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

3rd Peloponnese Beer Festival 4-5-6 Αυγούστου 2023 στην Καλαμάτα.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5€

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 12

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 15ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

https://peloponnesebeerfestival.gr/


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Αυγούστου 2023
Ώρα:
19:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]