Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

There’s Two Girls On This Show

31 Ιουλίου 2023 @ 21:00

5€

Οι δύο έμπειρες κωμικοί μετά από 15 χώρες στις αποσκευές τους, κάνουν στάση στα Βαλκάνια για μία παράσταση στο Μαιευτήριο Comedy Club!

Η Γκάμπι Λούκας είναι κωμικός και κωμική συγγραφέας. Η κωμωδία της έχει χαρακτηριστεί “έξυπνη και παραδόξως τρομερά ενημερωτική” όπως και “πολύ αστεία, μένοντας πάντα στο θέμα”. Κατείχε την θέση αρθρογράφου σε κωμική στήλη στο Ubyssey του Βανκούβερ και πλέον γράφει για το SB Nation. Έχει πραγματοποιήσει performances στα Maumee, Mary και το Joseph Comedy Festival. Επίσης, χαρακτηρίστηκε ως μία εκ των Full Artists του 2020 από το Steve Hofstetter’s Martin Foundation. Ο πραγματικός της στόχος ήταν να συμμετέχει στο τηλεοπτικό show Drunk History.

Η Έριν Κράουτς είναι Αμερικανίδα κωμικός, που ζει στη Γερμανία, διότι αποζητά την απόρριψη. Έχει συμμετάσχει στο Manchester Women In Comedy Festival (2021), στο Boom Chicago Comedy Festival στο Άμστερνταμ, στο Tallinn Fringe Festival της Εσθονίας (2022), και στο Utrecht Comedy Festival (2023). Σε συνεργασία με τον Αμερικάνικο Στρατό στο Rheinland-Pfalz, οργανώνει μηνιαία κωμικά show και πρόσφατα ολοκλήρωσε αγγλόφωνα, κωμικά tour στην Βουδαπέστη, στην Κωνσταντινούπολη και στην Πράγα. Το 2022 ήταν το opening act της Enissa Amani (η πρώτη Γερμανίδα κωμικός με Netflix Special). Το show θα αρχίσει με τις προσιτές παρατηρήσεις και τραγελαφικές ιστορίες του ζωικού βασιλείου από την Γκάμπι, ενώ η Έριν θα παρουσιάζει 1 ολόκληρη ώρα αστείων και ιστοριών, που συνέλλεξε από τις εμπειρίες της με μοναχές, κακά οδικά ταξίδια και διεθνή tour.

Προπώληση viva


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Ιουλίου 2023
Ώρα:
21:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Μαιευτήριο Comedy Club
Ηρώδου Αττικού 4
Θεσσαλονίκη, 546 25 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]