Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

RADICAL GURU (PL) MEETS REGGAWISE

10 Νοεμβρίου 2023 @ 22:00

10€

Ο Πολωνός Radikal Guru έχει διαμορφώσει τη θέση του ως ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς στην διεθνή Dub σκηνή τα τελευταία χρόνια. Ο χαρακτηριστικός του heavyweight bass ήχος, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές μελωδίες του, δημιουργούν ένα μουσικό τοπίο που καλύπτει τόσο το χορό στο dancefloor όσο και τις πιο προσωπικές εσωτερικές αναζητήσεις.
Εμπνευσμένος από τη φιλοσοφία των Soundsystems, ο Radikal Guru αναδείχθηκε ως πρωτοπόρος στην εισαγωγή των στοιχείων του Dubstep στην Dub μουσική, προσδίδοντας στις συνθέσεις του έναν ξεχωριστό και ευδιάκριτο χαρακτήρα που αναγνωρίζεται αμέσως. Ο ήχος του επηρεάστηκε σαφώς από μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι King Tubby, Lee Scratch Perry, Scientist, και άλλοι.

Ο Radikal Guru κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει διεθνή αναγνώριση ως παραγωγός, αλλά επίσης να διακριθεί ως εξαιρετικός selector που ξέρει πώς να ενθαρρύνει το κοινό του. Οι εμφανίσεις του σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας, τον καθιέρωσαν ως έναν καλλιτέχνη που δημιουργεί αξέχαστες στιγμές.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η Αθήνα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Dub σκηνής, τον Radikal Guru, στο Arch Club, Ελασιδών 6 στο Γκάζι. Μαζί του οι Wosui, Indamouse και Kaleya σε ένα Reggaewise Live Dub Session που θα σας καθηλώσει, ενώ η Anna Mystic, ο Invisible Sounds και ο Nesta θα παρουσιάσουν τα δικά τους DJ sets, προσθέτοντας το δικό τους χρώμα στη βραδιά. Ο Big Shine θα βρίσκεται στο ρόλο του host on stage, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

▲ RADIKAL GURU (Moonshine Records – PL)
▲ Reggaewise Live Dub Session (Wosui, Indamouse, Kaleya)
▲ Anna Mystic
▲ Invisible Sounds
▲ Nesta
▲ Hosted by Big Shine

★ Tickets:
★ 10 (Early Bird – Limited)
★ 13 (General Presale)
★ 15 (On The Door)
★ Tickets link: https://www.more.com/music/radical-guru-pl-meets-reggawise-arch-club/

★ ARCH CLUB LIVE STAGE
★ Ελασιδών 6, 11854
★ Γκάζι, Αθήνα
★ Doors Open: 22.00

★ Supported by:
★ Natty
★ Monkey Bros Radio
★ SKG’s Dub Alliance
★ Urban Danja Crew


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Νοεμβρίου 2023
Ώρα:
22:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ARCH
Ελασιδών 6
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]