Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

30 Ιουνίου 2023 @ 22:00

12€

«ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΥΕΤΑ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

GAZARTE ROOF STAGE

 

Η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης ανεβαίνουν μαζί στο Roof Stage του gazarte και μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε παρέα τα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Μαζί με μια ομάδα πέντε σπουδαίων μουσικών, μας ταξιδεύουν σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, ξυπνώντας μας μνήμες από τους αγαπημένους ήρωες της μεγάλης οθόνης και την ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τούς λαμπρές συνεργασίες που επηρέασαν και καθόρισαν την καλλιτεχνική τους πορεία.
Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος και πολλούς άλλους.

Την Μιρέλα και τον Αδάμ συνοδεύουν:
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Θανάσης Τερψιόπουλος : πιάνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα
Δημήτρης Χριστοδουλάκης : τύμπανα

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μας ταξιδεύουν στα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου στο Roof Stage του gazarte!

 

H προπώληση ξεκίνησε!

Doors: 20:30
Start time: 21:30

Α’ Ζώνη: 15 ευρώ
Free Seating: 12 ευρώ

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Ιουνίου 2023
Ώρα:
22:00
Κόστος:
12€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Gazarte Main Stage
Βουτάδων 34
Γκάζι, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]