Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

KOZA MOSTRA | Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) – Καλαμάτα

6 Αυγούστου 2023 @ 19:00

5€

3rd Peloponnese Beer Festival only craft. Η Dream Team του Eλληνικής Ζυθοποιίας με χειροποίητο ζύθο θα βρίσκεται 4-5-6 Αυγούστου στο 3rd Peloponnese Beer Festival, στην Καλαμάτα. Η τρίτη μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2023 ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους KOZA MOSTRA, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο“δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

Open Act: Εισαγγελέας

  • 21 Έλληνες παραγωγοί- ζυθοποιοί θα συμμετέχουν με περισσότερες από 250 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας. Lager, Stout,  Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner … όποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στο 3rd Peloponnese Beer Festival ελληνικής χειροποίητης μπύρας! Έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές, φρέσκιες απαστερίωτες!!!
  • 4 street food με γεύσεις από Ελλάδα, Αμερική και Ανατολή…
  • 3 μέρες, 6 μεγάλα μουσικά σχήματα με πολλές εκπλήξεις…

KOZA MOSTRA

Οι KOZA MOSTRA έχουν εξελιχθεί στο πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας της Ελλάδας, κάτι που αποδεικνύεται από την  σταθερότητα των εμφανίσεων και των συνεργασιών τους εντός και εκτός συνόρων. Δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 (ο οποίος και υπογράφει όλες τις συνθέσεις του σχήματος) και γνωστοί γιατην επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας.

Δεν είναι τυχαίος άλλωστε και ο χαρακτηρισμός του “Alcohol is free” ως classic & iconic από τους ίδιους τους παραγωγούς της Eurovision, συμμετοχή η οποία έφερε και την καλύτερη θέση της τελευταίας 15ετίας για την χώρα μας.

Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο“δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.
Κάποιες από τις συνεργασίες τους που ξεχώρισαν δισκογραφικά είναι αυτή με τον Μίκη Θεοδωράκη τραγούδι “Λεβέντης” για το οποίο ο ίδιος σχολίασε (υπερβάλλοντας) πως “Δόθηκε πνοή σε ένα πεθαμένο τραγούδι μου..”, αλλά και με διεθνή ονόματα όπως οι Gogol Bordello και οι Dubioza Kollektiv.

Επί σκηνής δε, ξεχωρίζουν κάποιες με ονόματα όπως οι :
Iron Maiden, Judas Priest, Placebo, Sisters Of Mercy, Gogol Bordello,
Goran Bregovic, Dubioza Kolektiv, Kultur Shock, The Locos, Die Antwoord,
Panic at the Disco, Madness, Bad Manners, Enter Shikari, Hollywood
Undead, Skindred, HIM, Guano Apes, Transglobal Underground, Vinicio
Capossela, και πολλοί άλλοι.

ILIAS KOZAS | LEAD VOC – ELEC/CLAS GUITAR
STAVROS APOSTOLIDIS | BOUZOUKI – BACK VOCALS
TASOS GENTZIS | SAXOPHONE – BACK VOCALS
STELIOS FRAGOS | ELEC GUITAR – BACK VOCALS
GIANNIS BELLOS | BASS
DIMITRIS RAPTIS | DRUMS – SAMPLES

Open Act: Εισαγγελέας.
“Εισαγγελέας” κατά κόσμον Γιώργης Σεντεμέντες. Είναι έφηβος και η μεγάλη του αγάπη είναι η στιχουργία με την οποία μπορεί και αποτυπώνει τα συναισθήματά του πάνω σε ένα χαρτί. Τα τραγούδια του είναι όλα βιωματικά και η έμπνευσή του προέρχεται από τις συναναστροφές του με τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που αποκτά. Αγαπά πολύ τη Καλαμάτα, που  αποτελεί έμπνευση πηγής. Μέσα απ’τους στίχους του εκφράζοται ελέυθερα και έχει σαν στόχο να ενώσει και να αγγίξει τον κόσμο κι όχι να ξεχωρίσει από αυτόν.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας(Κυκλ. Αγωγής) στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Πρόκειται για ένα πάρκο 4500τμ επάνω στο κύμα, το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του φεστιβάλ. Έχει εύκολη πρόσβαση και οδικώς, αλλά και περπατώντας. Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

3rd Peloponnese Beer Festival 4-5-6 Αυγούστου 2023 στην Καλαμάτα.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5€

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 12

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 15ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

https://peloponnesebeerfestival.gr/

Προπώληση


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Αυγούστου 2023
Ώρα:
19:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]