Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γωγώ Τσαμπά & Άρης Μουγκοπέτρος | 1ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό – Μουσικό Φεστιβάλ | Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής) – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

13 Αυγούστου 2023 @ 18:00

12€

Με γνώμονα την διαφήμιση και ανάδειξη των τοπικών Μεσσηνιακών προϊόντων, το “1o Γαστρονομικό-Μουσικό Φεστιβάλ” που οργανώνουμε 11, 12 και 13 Αυγούστου του 2023, σε μια ιδιαίτερα πολυσύχναστη τουριστική περίοδο για την Καλαμάτα.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει κιόσκια με τουριστικά γραφεία, τοπικά προϊόντα και εδέσματα. Θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν φυσικά τοπικά μαγαζιά εστίασης καθώς και μικροπαραγωγοί, που θα αναδείξουν τα προϊόντα τους π.χ. παστό, λαδί, κρασί, ούζο, μέλι, δίπλες, λαλάγγια, κομπόστες, παστέλι, χυλοπίτες, λουκάνικα κλπ.

Παρών θα δώσουν και σύλλογοι της Μεσσηνίας, όπως… Μουσικοί, Λαογραφικοί, Χορευτικοί, Φωτογραφικοί, Φιλοζωικοί, Ορειβατικοί, Σκοπευτικοί… οι οποίοι θα μπορούν να εξηγούν να παρουσιάζουν την δράση τους και να κάνουν εγγραφές νέων μελών καθώς και γυναικών, οι οποίοι κατά την διάρκεια της ημέρας θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ με εκδηλώσεις και ενημέρωση των παρευρισκόμενων για τα ήθη και έθιμα καθώς και την τοπική μουσική και χορούς της Μεσσηνίας.

Η αποκορύφωση κάθε ημέρας θα καταλήγει στις μουσικές βραδιές που θα οργανωθούν κατά την διάρκεια του τριήμερου με τοπικά σχήματα/μπάντες καθώς και τους μεγάλους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.

Παρασκευή 11 Αυγούστου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Σέμελη

Σάββατο 12 Αυγούστου

Μπίγαλης, Πωλίνα, Μαντώ, Βόσσου, Alcatrash

Κυριακή 13 Αυγούστου

Γωγώ Τσαμπά & Άρης Μουγκοπέτρος

Παράλληλα έχει σχεδιαστεί να έχει δρώμενα όπως: Street Food, Βουβός κινηματογράφος, Κατασκευή παιχνιδιών από μπαλόνια, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών, Κλόουν, Σεμινάριο γκράφιτι, Σεμινάριο Barista.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής) – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙES
11 – 12 – 13 Αυγουστου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ εισιτήριο ημέρας
30€ ενιαίο εισιτήριο τριημέρου

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 15 ετών επιτρέπεται μόνο με συνοδεία κηδεμόνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Αυγούστου 2023
Ώρα:
18:00
Κόστος:
12€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]