Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΕΞΩ FESTIVAL | PLATANENHOF – Κύμη, Εύβοια

4 Αυγούστου 2023 @ 23:25

13€

Ετοιμαστείτε να βγείτε “ΕΞΩ”, μια απόδραση από την καθημερινότητα που θα σας μεταφέρει σε έναν ειδυλλιακό κόσμο. Το “ΕΞΩ” Festival σας καλεί για πρώτη φορά στο σπίτι των πλατάνων όπου ένα κράμα αθλητικής  και μουσικής έκφρασης εκτυλίσσεται σε ένα μαγευτικό τοπίο. Μία δράση της τοπικής ομάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα 4 και 5 Αυγούστου στο Platanenhof στην Εύβοια. Ανανεώστε τις αισθήσεις σας, αναπνεύστε τον καθαρό αέρα και αφήστε το  “ΕΞΩ” Festival να σας συναρπάσει με την μαγεία του.

Το “ΕΞΩ” Festival στους Ανδρονιάνους Ευβοίας είναι η ιδανική επιλογή για ανεπανάληπτες διακοπές, αποτελώντας έναν αληθινό μαγνήτη για τους λάτρεις της φύσης και της μουσικής. Ο τόπος αυτός αποτελεί επίγειο παράδεισο για όσους και όσες η μουσική και το camping είναι τρόπος ζωής. Η αγάπη των αθλητών, των μουσικών και τοπικών συντελεστών συντελεί στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης γιορτινής ατμόσφαιρας που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη του “ΕΞΩ” Festival.

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8

LOSTRE

HIDROLIQ

THIRD EYE BIZARRE

BUDGERIGAR FEAT. OYTEKAN

DJ SET ATANA & OYTEKAN

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/8

TAF LATHOS

BUZZ

UNDERGROUND COMPANY

DIOS LOS X ATHVN

DJ SET AVATOS

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μονοήμερο εισιτήριο: Προπώληση 13 €, Ταμείο 15 €

Διήμερο εισιτήριο: Προπώληση 25 € (αποκλειστικά μόνο μέσω προπώλησης)

Διήμερο εισιτήριο + Camping:  Προπώληση 30 € (αποκλειστικά μόνο μέσω προπώλησης)

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προπώληση εισιτηρίων θα είναι επίσης δυνατή στα καταστήματα: Platanenhof (Ανδρονιάνοι, Εύβοια), ΖΙΑΦΕΤΙ (Χιλιαδού, Εύβοια).Νak coffee ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ,Nak coffee ΚΤΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Στο φεστιβάλ υπάρχει η δυνατότητα του camping αρκεί να έχει επιλεχθεί το αντίστοιχο εισιτήριο διημέρου το οποίο θα διατεθεί μόνο με προπώληση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες (150 άτομα).Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν οργανωμένα σημεία πώλησης φαγητών και ποτών ,καθώς και στα γύρω χωριά που βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών θα μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες αγορές (mini market ,φαρμακεία ,καφετέριες ,ταβέρνες).

Η Μετακίνηση

Το Platanenhof  είναι 2+ ώρες από Αθήνα και 1+ από την Χαλκίδα εξυπηρετεί όμως και η γραμμή των ΚΤΕΛ καθώς υπάρχει στάση (Ανδρονιάνοι ) ακριβώς έξω από το χώρο μας .Τα δρομολόγια είναι τα εξής :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 11:00 , 14:00 17:00

ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 12.15 15.15 18.15

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 08.00 11.00 17.00

ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 9.15 12.15 18.15

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολογία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ 2222022257 και με τα ΚΤΕΛ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ 2221020400.

TAF LATHOS

Ο Taf Lathos, πραγματικό όνομα Παναγιώτης Κυριακού, είναι Έλληνας καλλιτέχνης Hip Hop, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα.

Γράφοντας και φτύνοντας ρίμες για 15 χρόνια, ο Taf Lathos βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή της ελληνικής Hip Hop σκηνής. Είναι ο ηγέτης και ιδιοκτήτης της Bashment records, μιας κολεκτίβας που φιλοξενεί περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, ένα στούντιο και ένα cafe & δισκάδικο. Ο Taf Lathos είναι σόλο καλλιτέχνης, έμπειρος ηχολήπτης στούντιο, αλλά και μέλος ενός από τα πιο σημαίνοντα underground ελληνικά χιπ χοπ συγκροτήματα όλων των εποχών, που ονομάζεται Psychodrama 07.

Ο Παναγιώτης, δημοσίως γνωστός ως Ταφ Λάθος, έχει αποκτήσει φήμη μέσα από τη στιχουργική και τις δεξιότητές του, το ήθος του στη συγγραφή και τη μουσική του σύνθεση, μέσα από την αλήθεια που αντικατοπτρίζει, αλλά και με τη μουσικότητα και την πρωτοτυπία του, με αποτέλεσμα διαδοχικά Sold Out σε όλη την Ελλάδα. Έχει κυκλοφορήσει 5 πλήρη LP και 10+ singles, με ηχογραφήσεις σε Αθήνα & Τόκιο.

 

BUZZ

Ο Buzz είναι Έλληνας ράπερ από το Περιστέρι της Αθήνας. Η μουσική του επικεντρώνεται σε στίχους που εκφράζουν τον εαυτό του και στη διαυγή αφήγηση ιστοριών. Δίπλα στους φίλους και τους συμπαίκτες του στο συγκρότημα Zoro και Dj Dolos, έγινε γρήγορα γνωστός από την ελληνική κοινότητα του Hip-Hop παίζοντας ζωντανά σε πολλές σκηνές και sold-out συναυλίες στην πόλη του, την Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα. Ο μουσικός του κατάλογος αποτελείται από πολλαπλές συνεργασίες με ονόματα όπως οι Anser, Eversor, ΔΠΘ και ένα LP με μεγάλη εκτίμηση “” (2019) με τον Zoro. Το πρώτο του σόλο έργο “” κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου αποκαλύπτοντας μια πλήρη αναπαράσταση των ραπ δεξιοτήτων και της μουσικής του γεύσης.

LOS TRE

Το “Los Tre” είναι ένα κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2012 από τον Άγγελο Αγγελίδη στην κιθάρα, τον Βασίλη Παπασταμόπουλο στο μπάσο και τον Λέανδρο Φράτνικ στα ντραμς. Οι “Los Tre” πάντα εξερευνούν τον ήχο και το groove τους και πειραματίζονται με περίεργα μέτρα. Οι επιρροές ποικίλλουν από jazz, funk, μουσική της Εγγύς Ανατολής, αφρικανική μουσική, ελληνική παραδοσιακή μουσική και ψυχεδελική μουσική της δεκαετίας του ’70. Ένα συγκρότημα με συνεχή παρουσία που κάνει εμφανίσεις σε μικρούς ή μεγαλύτερους χώρους κυρίως στην Αθήνα και περιοδικά σε άλλες ελληνικές πόλεις κάνοντας το κοινό τους groovy και χαρούμενο. Οι Los Tre έχουν ήδη κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ, και τα δύο αυτοχρηματοδοτούμενα. Και οι πέντε τους με πρωτότυπες συνθέσεις. Το συγκρότημα έχει μοιραστεί τη σκηνή με διαπρεπείς καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

 

THIRD EYE BIZARRE

Προερχόμενα από διαφορετικά υπόβαθρα και είδη, τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους τον Ιούλιο του 2017 και από τότε εξελίσσονται σε πολλά στυλ. Από Hip Hop / Boom Bap / Steppa και Drum&Bass, το συγκρότημα απολαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο πρωτότυπου υλικού, 100% σύνθεσης και παραγωγής, και έχει παίξει ζωντανά σόου σε φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα. Νίκος Κουτάντος – Sampler / Padbanger ElephanxTyke – Executive Producer / Μπάσο Johnny Karido – Κιθάρα Κώστας Γκόντη – Ντραμς Δημητράκης Buddha Ramon – MC / Φωνητικά Feli NoMad – MC / Beatbox / Didgeridoo / Φλάουτα.

 

UNDERGROYND COMPANY

Το Underground Company δημιουργήθηκε το 2019 σαν ένα σχήμα ανεξάρτητων rap καλλιτεχνών με κοινή αφετηρία την αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη για αυθεντική και ανυπάκουη έκφραση . 5 solo projects και 15 singles μετά , το company πλέον αποτελείται από τους Site, Taro, ΛΜ, Krypto, Liquid, Kozi και τον DJ Bait. Μετά την κυκλοφορία των παρθενικών singles “Underground” και “Company” και την δημοσίευση των solo albums Taro – Cicada και Site – Έγραφα κείμενα , η φετινή χρόνια έμελλε να πλημμυρίσει με υλικό από το νέο αίμα του company. Τετακέ από Krypto , Straight Up από Liquid και Take it Easy από τον ΛΜ φέρανε στο UC όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν για να εκραγεί. Το 2023 βρίσκει την παρέα να ετοιμάζεται για περιοδεία. Με τον χορό και την αφιλτράριστη έκφραση στον πυρήνα του προγράμματος , η ομάδα τραγουδάει για να διαδώσει το μήνυμά της έξω από τα στενά όρια της γειτονιάς.

 

BUDGERIGAR

Οι Budgerigar είναι ένα συγκρότημα από τα προάστια της Αθήνας και πετούν γύρω από τους πρόποδες του Υμηττού. Συνδυάζοντας τους ήχους τους, δημιουργούν ένα φρέσκο ​​soundtrack εμπνευσμένο από το ψυχεδελικό ροκ κίνημα των 70s, εκφράζοντας έτσι την περιέργειά τους για τον κόσμο.

OYTEKAN

Το OYTEKAN είναι ένα έργου του κιθαρίστα και παραγωγού Γιώργου Καπή. Ρετρό φουτουριστικός ήχος διαμορφωμένος στο αστικό αμόνι της Αθήνας, GR. Κυμαινόμενο από κιθάρες μέχρι συνθεσάιζερ και ντραμ μηχανές και από ψυχεδελικό post punk μέχρι ηλεκτρονική μουσική.

DIOS LOS

Ο Dios Los είναι ένας ράπερ,μουσικός παραγωγός και μηχανικός ήχου από το Γαλάτσι,Αθήνα.Η μουσική του διαδρομή ξεκίνησε από το 2002 όντας μέλος σαν ράπερ και παραγωγός του ραπ σχήματος «Μυστική Συνταγή» που έκανε το ντεμπούντο της δισκογραφικά βγάζοντας το πρώτο LP από τη Lyra το 2009 με την ονομασία «Νόμοι και κώδικες».Στη συνέχεια ακολούθησαν την πορεία τους underground με το mixtape «Λίγο να ´χει πλάκα»(2011) και με το δίσκο «Μυστική δωματίου»(2012).Ύστερα ακολούθησε σόλο πορεία κάνοντας παράλληλα παραγωγές για τον ίδιο και όχι μόνο και το 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ποτέ ή τώρα».Έκτοτε ασχολείται και με την ηχογράφιση/μίξη/master καλλιτεχνών ενώ ανά διαστήματα κυκλοφορεί solo singles.Η επόμενη δουλεία που ετοιμάζει είναι η συνεργασία με τον Vthan σαν γκρουπ με το όνομα «Fumo».Ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου τους single αναμένεται το full album το οποίο είναι στα σκαριά.

ATHAN

Ετοιμαστείτε να νιώσετε τους ξυράφιους στίχους του ATHAN, ενός ταλαντούχου Έλληνα καλλιτέχνη που κατάγεται από τη ζωντανή πόλη της Θεσσαλονίκης. Με τις ρίζες του βαθιά εδραιωμένες στην κοινότητα της ραπ μουσικής, ο ATHAN έχει κάνει το όνομά του ως ευέλικτος μουσικός, συνδυάζοντας το μοναδικό του στυλ με στοιχεία λαϊκής σοφίας(folkwisdom) και το συγκρότημα fumo που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Καθώς το αστέρι του ATHAN συνεχίζει να ανεβαίνει, η τελευταία του κυκλοφορία, «SO DONE», υπόσχεται να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση στους θαυμαστές και στους κριτικούς.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

Online στο viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα PLATANENHOF Ανδρονιάνους,ΖΙΑΦΕΤΙ Xιλιαδού.

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο VIVA.GR και στις σελιδεσ μασ στο instagram και facebook.

*Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του A.O. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο instagram και στο facebook ή να καλέσετε στο 6980367285,6976309809.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
4 Αυγούστου 2023
Time:
23:25
Cost:
13€
Event Category:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]