Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Club Night @ Ωδείο Αθηνών – Φουαγιέ Τεχνών

24 Ιουνίου 2023 @ 23:30

5€

Aroent 

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και με έδρα στο Βερολίνο, ο παραγωγός και DJ Aroent ακολουθεί μια προσέγγιση που ξεχωρίζει για τις αντισυμβατικές ρυθμικές δομές της, προορισμένες για κλαμπ, και για τα ευρηματικά ηχητικά εφέ της. Οι παραγωγές του διακρίνονται για τον πυκνό προγραμματισμό τους και τις στιγμιαίες ηχητικές ριπές που προσδίδουν ξεχωριστό χρώμα στη μουσική του, διατρέχοντας διαφορετικούς ήχους και είδη.

Τα DJ set του αντλούν έμπνευση από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, αναμειγνύοντας στοιχεία από IDM, techno, μπάσο και αποδομημένη μουσική για κλαμπ.

Από το 2020, έχουν κυκλοφορήσει δύο EP του, το Say (Infinity Machine) και το Eleese (Awkwardly Social), ενώ έχει επίσης συμμετάσχει στη συλλογή Athens UHD της Trial&Error, με το κομμάτι του «T Capsule».

 

Electric Indigo 

DJ, συνθέτρια, μουσικός, η Electric Indigo έχει ερμηνεύσει τη μουσική της σε 45 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Εκπρόσωπος μιας ευφυούς τάσης της techno και της ηλεκτρονικής μουσικής, στις συνθέσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις της δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη χωροταξική τοποθέτηση και τις ακριβείς δομές των ήχων της, που είναι λεπτοφυείς όσο και περίτεχνοι και οι οποίοι συχνά γεννιούνται μέσα από μια κοκκώδη σύνθεση. Το νέο της άλμπουμ Ferrum κυκλοφόρησε από την Editions Mego τον Μάρτιο του 2020. Η αυστριακή κυβέρνηση της απένειμε το βραβείο Kunstpreis Musik για το έτος 2020.

Ξεκίνησε την πορεία της ως DJ στη Βιέννη το 1989 και έζησε στο Βερολίνο την τριετία 1993-1996, όπου και εργάστηκε στο θρυλικό δισκοπωλείο Hard Wax. Το 1998 ίδρυσε το female:pressure, ένα διεθνές δίκτυο για καλλιτέχνες*ιδες ηλεκτρονικής μουσικής που αυτοπροσδιορίζονται ως θηλυκότητες, μη δυαδικά και διεμφυλικά άτομα αποσπώντας τιμητική μνεία από το Prix Ars Electronica το 2009.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
24 Ιουνίου 2023
Time:
23:30
Cost:
5€
Event Categories:
,

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]