Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ Band & ΚΟΥΠΕΣ Band | Πάρκο Δυτικής Παραλίας – Καλαμάτα

5 Αυγούστου 2023 @ 19:00

5€

3rd Peloponnese Beer Festival only craft. Η Dream Team του Eλληνικής Ζυθοποιίας με χειροποίητο ζύθο θα βρίσκεται 4-5-6 Αυγούστου στο 3rd Peloponnese Beer Festival, στην Καλαμάτα. Η δεύτερη μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Αυγούστου 2023 ανοίγει με τις μουσικές μπάντες ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ & ΚΟΥΠΕΣ. Ελληνική χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food και εκρηκτικό live! Έντεχνη , pop rock μουσική σκηνή, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα με το κλαρίνο και τη γκάιντα να πρωταγωνιστούν αποδοσμένα σε ροκ ρυθμούς! Ετοιμαστείτε για μια έντονη βραδυά γεμάτη με ελληνική χειοποίητη μπύρα, απολαυστικό street food, μουσική και θετική ενέργεια δίπλα στη θάλασσα!

  • 21 Έλληνες παραγωγοί- ζυθοποιοί θα συμμετέχουν με περισσότερες από 250 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας. Lager, Stout,  Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner … όποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στο 3rd Peloponnese Beer Festival ελληνικής χειροποίητης μπύρας! Έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές, φρέσκιες απαστερίωτες!!!
  • 4 street food με γεύσεις από Ελλάδα, Αμερική και Ανατολή…
  • 3 μέρες, 6 μεγάλα μουσικά σχήματα με πολλές εκπλήξεις…

Η δεύτερη μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Αυγούστου 2023 ανοίγει με τις μουσικές μπάντες ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ BAND & ΚΟΥΠΕΣ BAND

Band Presentation: ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ  BAND (19:00-21:30) ~ ΚΟΥΠΕΣ  BAND (21:30-12.30)

ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ  BAND
Το νέο μουσικό συγκρότημα της Καλαμάτα που σκοπό έχει να σας παρουσιάσει μουσικές που ισορροπούν μεταξύ της έντεχνης , pop rock μουσικής σκηνής με παραδοσιακά στοιχεία .
Το συγκρότημα στελεχώνουν οι
Δημήτρης Αθανασακόπουλος στο Τζουρά,
Κωνσταντίνος Βέλμαχος (ηλεκτρική κιθάρα και την φωνή),
Ηλίας Κολλινιάτης (κιθάρα και την φωνή)
Χάρης Κολόζης(τύμπανα)
Γιάννης Μανωλακάκης(σαξόφωνο και κλαρινέτο)
Περικλής Παπακωνσταντίνου(μπάσο)

ΚΟΥΠΕΣ  BAND

Οι Κούπες είναι μία εξαμελής μπάντα που ακροβατεί ανάμεσα στο ροκ και την παράδοση. Έχει στο ενεργητικό της δύο άλμπουμ. Στο πρώτο άλμπουμ συμμετείχε ο Άλκης Κεχαγιάς των Μέμφις. Στο δεύτερο άλμπουμ συμμετείχαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε.

Οι Κούπες ξεκίνησαν το 2018 περίπου και από τότε έχουν πολλά live στο ενεργητικό τους παρέα με καλλιτέχνες όπως ο Γ. Αγγελάκας Αλκίνοος Ιωαννίδης ,Ματούλα Ζαμάνη, Vic, Planet of zeus κ.ά.
Στα live τους πέρα απ τα δικά τους κομμάτια ,παρουσιάζουν και πασίγνωστες διασκευές ,παιγμένες μ έναν ιδιαίτερο μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνουν το ακροατήριο.
Απ τη μία το κλαρίνο και η γκάιντα να πρωταγωνιστούν και απ’ την άλλη οι ηλεκτρικές κιθάρες ,μαζί με το μπάσο και τα τύμπανα να γκρουβάρουν σε ροκ ρυθμούς ,σε παρακινούν να ακολουθήσεις αυτήν την μοναδική ενέργεια ,παρέα με την υπέροχη φωνή της Φρειδερίκης που είναι η νέα φωνή της μπάντας εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας(Κυκλ. Αγωγής) στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Πρόκειται για ένα πάρκο 4500τμ επάνω στο κύμα, το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του φεστιβάλ. Έχει εύκολη πρόσβαση και οδικώς, αλλά και περπατώντας. Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

3rd Peloponnese Beer Festival 4-5-6 Αυγούστου 2023 στην Καλαμάτα.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5€

ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 12

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 15ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

https://peloponnesebeerfestival.gr/


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Αυγούστου 2023
Ώρα:
19:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]