Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Kalamata Legendary Festival | ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής)

19 Αυγούστου 2023 @ 18:30

15€

Το Εναρκτήριο Φεστιβάλ μας για τον Δήμο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου και το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής).

Οικοδεσπότης για το διήμερο ο διεθνούς φήμης DJ George Andreakos με τους διεθνείς ήχους του!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ 18:30

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ│ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

19:30 τα νεά ταλέντα του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας ΕΝ ΨΥΧΡΩ θα σας καλωσορίσουν με κλασικές μουσικές από το ελληνικό & ξένο Ροκ

20.00 οι γνωστοί μας T.R.I.O. Rock Band με την χαρακτηριστική φωνή του Τάκη Χριστοφιλέα μας ταξιδεύει συντροφιά ήχους από την ελληνική ροκ σκηνή.

21:00 το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

22:30 στη σκηνή για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρωτοποριακό αμερικάνικο συγκρότημα tribute των θρυλικών LED ZEPPELIN, Judgment Day … σαν ταξιδιώτες του χωροχρόνου, σαν τη σκόνη του Ιουνίου πάνω από το Kashmir θα μας οδηγήσουν στη σκάλα για τον Παράδεισο…

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ│ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

19:00 οι Innuendos, το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα tribute των θρυλικών Queen

20:00 οι δικοί μας The Oulaloum Band σε ένα αφιέρωμα στην ελληνική εναλλακτική σκηνή & δικές τους δημιουργίες

21:00 οι Βit gia Bit το μουσικό σχήμα με τον έντεχνο και παραδοσιακό ήχο που συνενώνει το παρόν του ελληνικού τραγουδιού με τις ρίζες του.

22:00 ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός με την ταλαντουχα Χριστιάννα Ταλιάτσου και την ορχήστρα του θα μας παρουσιάσει τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια του σινεμά των θρυλικών Ελλήνων δημιουργών Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Ζαμπέτα, Χιώτη σε ένα πρόγραμμα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη

 

Κατά τη διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ ο Ελληνοαμερικανός Chef Harris Dounelis εμπνευσμένος από τα προϊόντα της μεσσηνιακής γης παρουσιάζει για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Αμερική γεύσεις fusion ελληνικής και αμερικάνικης κουζίνας, συνοδεία καλαματιανής και σπαρτιατικής παγωμένης μπύρας αλλά και signature cocktails!

Προπώληση https://www.ticketservices.gr/event/1st-kalamata-legendary-festival/?lang=el


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Αυγούστου 2023
Ώρα:
18:30
Κόστος:
15€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]