Connect with us

Events

Το ντοκιμαντέρ του Neil Young “Harvest Time” θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για το άλμπουμ “Harvest” του Neil Young του 1972 πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα.

Η ταινία, η οποία περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ και γυρίστηκε στη βόρεια Καλιφόρνια, το Λονδίνο και το Νάσβιλ, κυκλοφορεί για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του δίσκου φέτος.

Η προβολή του Neil Young: Harvest Time στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου (με επιλεγμένα encore στις 4 Δεκεμβρίου) και θα προηγηθεί μια προσωπική εισαγωγή του Young για την ταινία και το άλμπουμ.

“Αυτό το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 1971 και ταξιδεύει τους θεατές στο Broken Arrow Ranch του Young στη Βόρεια Καλιφόρνια για τις συνεδρίες του ‘Harvest Barn’, στο Λονδίνο για μια εμβληματική εμφάνιση με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου και στο Νάσβιλ, όπου ο τότε 20χρονος Neil Young δούλεψε σε διάφορα κομμάτια αυτού του άλμπουμ”, αναφέρει η σύνοψη του Harvest Time.

“Το περιεχόμενο των εμφανίσεων και των προβών είναι συνυφασμένο με τη δημιουργική αφήγηση και περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα κομμάτια του ‘Harvest’, συμπεριλαμβανομένων των ‘Heart of Gold’, ‘A Man Needs A Maid’, ‘Alabama’ και ‘Old Man'”.

O Young είπε σε δήλωσή του: “Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμπουμ για μένα. Πριν από 50 χρόνια, ήμουν 24, ίσως 23, και αυτό το άλμπουμ έκανε μεγάλη διαφορά στη ζωή μου. Έπαιξα με μερικούς σπουδαίους φίλους και είναι πολύ ωραίο που αυτό το άλμπουμ έχει διαρκέσει τόσο πολύ. Πέρασα υπέροχα και τώρα, όταν το ακούω, σκέφτομαι ότι ήμουν πραγματικά τυχερός που ήμουν εκεί.

“Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η ιστορία, η οποία είναι το ‘Harvest Time’, και η οποία μιλάει για όλα όσα συνέβησαν. Και τώρα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να τη δουν στον κινηματογράφο”.

Τα εισιτήρια για τις προβολές της ταινίας “Neil Young: Harvest Time” θα αρχίσουν να πωλούνται στις 10 Νοεμβρίου.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα συμπέσει με την άφιξη ενός ειδικού box set για την 50ή επέτειο του “Harvest”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα