Connect with us

News

Αυτά είναι τα most-streamed τραγούδια στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1952 έως το 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Arctic Monkeys, η Dolly Parton, οι Nirvana, οι Radiohead, οι Beatles, η Adele και πολλοί άλλοι περιλαμβάνονται στο ειδικό chart

Αποκαλύφθηκαν τα τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάθε έτος από το 1952 έως το 2022, με αφορμή την 70ή επέτειο του UK Singles Chart.

Τα ευρήματα προέρχονται από την Official Charts Company, η οποία συνεργάστηκε με το BBC Radio 1, το BBC Radio 2 και το BBC Sounds για να γιορτάσει την επέτειο.

Τα τραγούδια με τη μεγαλύτερη ροή στο Ηνωμένο Βασίλειο από το ημερολογιακό έτος κατά το οποίο κυκλοφόρησαν έχουν τώρα αποκαλυφθεί, με κομμάτια από τους Arctic Monkeys, τους Nirvana, τους Rolling Stones, την Dolly Parton, την Adele, τους Beatles και τους Oasis.

Το “I Bet You Look Good On The Dancefloor” και το “Fluorescent Adolescent” των Arctic Monkeys είναι τα κομμάτια με τις περισσότερες ροές από το 2005 και το 2007 αντίστοιχα, ενώ το “Smells Like Teen Spirit” (1991) των Nirvana, το “Jolene” (1973) της Dolly Parton, το “Wonderwall” (1995) των Oasis, το “Creep” (1992) των Radiohead και το “Mr. Brightside” (2003) των Killers περιλαμβάνονται επίσης στο chart.

Το ‘Singin’ In The Rain’ του Gene Kelly είναι η πρώτη είσοδος στο chart ως το τραγούδι με τις περισσότερες ροές που κυκλοφόρησε αρχικά το 1952, ενώ το ‘As It Was’ του Harry Styles κατέχει επί του παρόντος τον ίδιο τίτλο για το 2022

Άλλες αξιοσημείωτες συμμετοχές περιλαμβάνουν το “Jailhouse Rock” του Elvis Presley (1957), το “Be My Baby” των Ronettes (1963), το “Your Song” του Elton John (1970), το “Dreams” των Fleetwood Mac (1977), το “I Wanna Dance With Somebody” της Whitney Houston (1987), το “Lose Yourself” του Eminem (2002) και το “Shape Of You” του Ed Sheeran (2017).

Μπορείτε να δείτε το πλήρες διάγραμμα με τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1952 έως το 2022 εδώ.

Το πλήρες chart θα μεταδοθεί επίσης δεκαετία προς δεκαετία από το BBC Radio 1 και το Radio 2 στις 11-12 Νοεμβρίου, ενώ μια σειρά από ειδικές εκπομπές είναι διαθέσιμες για streaming από τώρα στο BBC Sounds.

“Είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να βλέπουμε ποια κλασικά τραγούδια του παρελθόντος αξιολογούνται από τους σημερινούς καταναλωτές μουσικής και πώς αυτή η απήχηση μπορεί να καθοδηγείται από την έκθεση στην τηλεόραση, τις διαφημίσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”, δήλωσε ο Robert Gallacher, υπεύθυνος σύνταξης στο BBC Radio.

“Αυτό το διάγραμμα είναι μια πραγματική απόδειξη της διαχρονικότητας της λαμπρής ποπ μουσικής”.

Η Taylor Swift βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βρετανικού chart τόσο των άλμπουμ όσο και των singles με τα “Midnights” και “Anti-Hero” αντίστοιχα.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες2 ώρες πρν

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Κρήτη: 23 Ιουλίου στο Ρέθυμνο & 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Συναυλίες3 ώρες πρν

AthensRocks 2024: Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος συμπληρώνουν το line-up της πρώτης μέρας | Σάββατο 27 Ιουλίου

Μουσική3 ώρες πρν

Kandè | New Single: Fury of War

Συναυλίες4 ώρες πρν

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2024: Νέα δεύτερη Ημερομηνία 2 Ιουλίου |Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Events9 ώρες πρν

Athens Pre Pride Party: Σάββατο 20 Απρ 23:00 @ Pireos 260

News1 ημέρα πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events1 ημέρα πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική1 ημέρα πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video