Connect with us

News

Οι Queen κυκλοφορούν τραγούδι που ηχογράφησε ο Freddie Mercury πριν από 34 χρόνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Queen κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι που ηχογράφησαν με τον εκλιπόντα frontman Freddie Mercury πριν από 34 χρόνια.

Το συγκρότημα, που πλέον εμφανίζεται με τον Adam Lambert στα φωνητικά, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που ο Mercury ηχογράφησε πριν από το θάνατό του το 1991, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Με τίτλο Face It Alone, το τραγούδι ηχογραφήθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια των sessions του 1988 για το άλμπουμ The Miracle, αλλά δεν μπήκε τότε στην τελική σύνθεση. Το κομμάτι ανακαλύφθηκε αργότερα ξανά όταν η ομάδα παραγωγής και αρχειοθέτησης των Queen επέστρεψε στις συναντήσεις για την επερχόμενη επανέκδοση του άλμπουμ.

Σε δήλωσή του σχετικά με την κυκλοφορία του single, ο κιθαρίστας των Queen Brian May δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας κατάφερε να βρει αυτό το κομμάτι… Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι υπέροχο να ακούς και τους τέσσερις μας, ναι, και ο (πρώην μέλος του συγκροτήματος John Deacon) Deacy είναι επίσης εκεί, να δουλεύουμε στο στούντιο πάνω σε μια σπουδαία ιδέα τραγουδιού που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… μέχρι τώρα”.

Ο ντράμερ Roger Taylor πρόσθεσε: “Είχαμε ξεχάσει κάπως αυτό το κομμάτι, αλλά ήταν εκεί, αυτό το μικρό διαμάντι… Είναι υπέροχο, μια πραγματική ανακάλυψη. Είναι ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι”.

Το “Face It Alone” είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί με τη συμμετοχή του Mercury μετά το άλμπουμ “Queen Forever” του 2014, το οποίο περιελάμβανε τρία άγνωστα μέχρι πρότινος κομμάτια με τη συμμετοχή του Mercury: “Let Me In Your Heart Again”, “Love Kills” και “There Must Be More To Life Than This”.

Το single κυκλοφόρησε την Πέμπτη πριν από την επανέκδοση του The Miracle στις 18 Νοεμβρίου.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.