Connect with us

Events

Ο Corey Taylor των Slipknot εξηγεί γιατί η μπάντα εγκατέλειψε την Roadrunner Records

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο frontman των Slipknot, Corey Taylor, μίλησε για την απόφαση του συγκροτήματος να χωρίσει τους δρόμους του με την Roadrunner Records μετά από 22 χρόνια στην εταιρεία.

Σε μια νέα συνέντευξη για το The Big Read του NME, ο Taylor μίλησε για την απόφαση του συγκροτήματος να αποχωρήσει από τη Roadrunner το 2021 έχοντας εκπληρώσει το συμβόλαιό τους, αναφέροντας τις αλλαγές εντός της δισκογραφικής εταιρείας ως τον κύριο λόγο αποχώρησης του συγκροτήματος.

“Είναι μια τόσο διαφορετική εταιρεία από ό,τι ήταν όταν υπογράψαμε για πρώτη φορά”, δήλωσε. “Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στα χέρια ανθρώπων που δεν νοιάζονται, είναι απλά μια @@@@@ επιχείρηση. Και αυτό συνέβη”.

Και πρόσθεσε: “Έπρεπε να παλέψουμε για κάθε @@@@@ κυκλοφορία που είχαμε, επειδή οι άνθρωποι που δουλεύουν τώρα για την Roadrunner νομίζουν ότι ξέρουν τι κάνουν και απλά δεν ξέρουν. Προσπαθούσαν να μας δώσουν @@@@@ συμβουλές και εμείς λέγαμε: “Τι είναι αυτά που λες; Τι μπάντα νομίζετε ότι είμαστε;””

Στη συνέντευξη, ο Taylor αποκαλύπτει επίσης ότι το τέλος της συμφωνίας των Slipknot με την Roadrunner Records ενέπνευσε τον τίτλο του τελευταίου τους άλμπουμ “The End So Far”, το οποίο χάρισε στο συγκρότημα το τρίτο τους νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη Παρασκευή (7 Οκτωβρίου).

Σε άλλο σημείο της συζήτησής του με το NME, ο Taylor μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του ιδρυτικού ντράμερ του συγκροτήματος, Joey Jordison, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 46 ετών το 2021.

“Όταν χάσαμε τον Joey, μας στέρησε την ευκαιρία να συμφιλιωθούμε μαζί του”, είπε. “Ξέρω ότι κάποιοι από εμάς είχαν μιλήσει μαζί του στο περιθώριο. Ποτέ δεν του μιλήσαμε ως ομάδα και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο όλοι μας μετανιώνουμε. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιείς ότι έχασες μια ευκαιρία”.

Ο Corey μίλησε επίσης για την έξοδο από την Roadrunner και το “The End So Far” ως σηματοδοτούν μια νέα εποχή για το συγκρότημα.

“Αυτό είναι σχεδόν σαν τη δεύτερη φάση των Slipknot”, είπε. “Η πρώτη φάση ήταν οι αρχικοί εννέα. Η δεύτερη φάση ήταν προφανώς η αντιμετώπιση της απώλειας, η αντιμετώπιση της απώλειας του Paul, η απώλεια της αθωότητάς μας με έναν περίεργο τρόπο, η απώλεια του Joey και, και η αναδιαμόρφωση με έναν τρόπο που δεν θα ήταν ποτέ σαν τον αρχικό”.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Συναυλίες11 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events11 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική12 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival17 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες17 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival18 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες19 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική19 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων