Connect with us

News

Ο Rob Halford των Judas Priest πιστεύει ότι ο Ozzy Osbourne “πήρε τη σωστή απόφαση” να σταματήσει τις περιοδείες του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, πιστεύει ότι ο Ozzy Osbourne πήρε τη “σωστή” απόφαση να αποσυρθεί από τις περιοδείες.

Οι ροκάδες του “Breaking the Law” επρόκειτο να υποστηρίξουν τον θρύλο των Black Sabbath στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αργότερα φέτος, αλλά τον περασμένο μήνα επιβεβαίωσε ότι σταματά τις ζωντανές εμφανίσεις λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας.
Αναλογιζόμενος τα νέα, ο Rob δήλωσε στο περιοδικό Metal Hammer: “Ήταν τρομερό γι’ αυτόν να πρέπει να πάρει αυτή τη σημαντική – και, για να είμαι ειλικρινής, σωστή – απόφαση. Πήρε τη σωστή απόφαση.

“Δεν νομίζω ότι ήθελε να βάλει τον εαυτό του σε μια κατάσταση όπου θα έλεγε ‘Εντάξει, θα δοκιμάσουμε’ και μετά θα έπρεπε να ακυρώσει μετά από μερικές συναυλίες.

“Ακόμα κι αν υπάρχει πολλή αγάπη γι’ αυτόν και πολλή φροντίδα και κατανόηση, είδα τι λένε οι Βρετανοί metal μανιακοί και είναι ακριβώς αυτό που αισθάνομαι κι εγώ – βάλτε τα πόδια σας πάνω, το αξίζετε!”

Παρόλο που ο Rob δεν έχει μιλήσει με τον Ozzy μετά τη σπαρακτική ανακοίνωση, του έστειλε μήνυμα μετά την πρόσφατη επιτυχία του με το Grammy και έπλεξε το εγκώμιο της κληρονομιάς του στον κόσμο της ροκ.

Πρόσθεσε: “Έχει κάνει τόσα πολλά για τους θαυμαστές του και όλοι ξέρουμε πόσο άσχημα αισθάνεται που πρέπει να το ακυρώσει, επειδή ζει για αυτούς τους θαυμαστές”.

Ο Ozzy – ο οποίος διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 2003 και υπέστη μια σοβαρή πτώση, χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και άλλα ιατρικά προβλήματα το 2019 – επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν είναι πλέον “σωματικά ικανός” να βγει σε περιοδεία, καθώς εξακολουθεί να αναρρώνει από πολλαπλές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.

Σε μια σπαρακτική δήλωση, ξεκίνησε: “Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως ίσως όλοι γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, όπου έπαθα ζημιά στη σπονδυλική μου στήλη.

“Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου στο τραγούδι είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι σωματικά αδύναμο”.

Η ομάδα του 74χρονου τραγουδιστή επεξεργάζεται έναν τρόπο για να μπορεί ο Ozzy να εμφανίζεται χωρίς να ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις.

Απευθυνόμενος στις μελλοντικές του εμφανίσεις, δήλωσε: “Ο Ozzy δεν θα είναι ποτέ σε θέση να κάνει τις εμφανίσεις του: “Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες2 λεπτά πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events11 λεπτά πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική2 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival6 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες6 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival7 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες8 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική8 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων