Connect with us

Μουσική

Ο Elton John και η Britney Spears μοιράζονται το Purple Disco Machine Remix του ‘Hold Me Closer’

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο DJ παρουσίασε το remix στο Austin City Limits.

Ο Elton John και η Britney Spears κυκλοφόρησαν το δεύτερο επίσημο remix της κορυφαίας επιτυχίας τους “Hold Me Closer” με τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό παραγωγό και DJ Purple Disco Machine.

Η πιο πρόσφατη απόδοση της παγκόσμιας επιτυχίας φέρνει τον ομώνυμο nu-disco και αισιόδοξο χαρακτηριστικό ήχο του DJ στο αγαπημένο κομμάτι των θαυμαστών. Αιφνιδιάζοντας τους φεστιβαλιστές με το remix κατά τη διάρκεια του set του στο Austin City Limits την περασμένη εβδομάδα, το Purple Disco Machine εκτοξεύει το “Hold Me Closer” σε φουτουριστικά ύψη με παλμικά κύματα από new-age dancefloor beats που αναμειγνύονται με βαθιές funk disco εγχύσεις. Συνοδεύοντας το τραγούδι, το visualizer του dancefloor banger είναι ένα καλλιτεχνικό remix του αρχικού βίντεο του “Hold Me Closer”.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τρεις συλλεκτικές, περιορισμένης έκδοσης μορφές CD single του “Hold Me Closer” είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Κάθε ένας από τους τρεις μοναδικούς δίσκους θα διαθέτει διαφορετικό artwork: ο ένας με το αρχικό single sleeve και οι υπόλοιποι δύο με art που ψηφίστηκε από τους fans ως εξώφυλλο. Επιπλέον, κάθε CD θα φέρει διαφορετικό tracklist, όλα με το αυθεντικό τραγούδι “Hold Me Closer”, με το δεύτερο κομμάτι να ποικίλλει μεταξύ μιας extended version, του Joel Corry Remix ή του Purple Disco Machine Remix στα υπόλοιπα δύο.

Κάνοντας ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs chart, το “Hold Me Closer” βρίσκει δύο από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών να συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά. Όπως είχε προβλεφθεί, το τραγούδι κατέκτησε την κορυφή των charts, προσφέροντας στον Elton τη δέκατη Top 10 επιτυχία του και στην Britney την πρώτη μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.

Το τραγούδι σκαρφάλωσε επίσης στο Νο.1 στην Αυστραλία και τον Καναδά, στο Νο.3 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και το πιο αξιοσημείωτο, στο Νο.1 του iTunes σε περισσότερες από 40 χώρες κατά την κυκλοφορία του, με πάνω από 88 εκατομμύρια παγκόσμιες ροές. Σε παραγωγή του Andrew Watt, το “Hold Me Closer” είναι μια αναζωογονητικά σύγχρονη εκδοχή μιας από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες του Elton John, του “Tiny Dancer”, που περιλαμβάνει επίσης στοιχεία από άλλα κλασικά τραγούδια του θρυλικού του καταλόγου, όπως τα “The One” και “Don’t Go Breaking My Heart”.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες9 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events10 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική11 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival15 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες16 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival17 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες17 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική18 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων