Connect with us

Events

Παιδί που παίζει με την κιθάρα του το Master Of Puppets, παίρνει τη σφραγίδα έγκρισης από τους Metallica

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν την κιθάρα επειδή αυτός ο μικρός τύπος που αγαπάει τους Metallica μπορεί ήδη να τους ξεπεράσει.

Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από τη φετινή χρονιά, είναι ότι η αγάπη για τους Metallica καλύπτει όλες τις γενιές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν μια συγγένεια με τα βαριά ονόματα από το Σαν Φρανσίσκο, είτε τους ανακάλυψαν τη δεκαετία του ’80, είτε άκουσαν για πρώτη φορά το Master Of Puppets στον τελευταίο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας/τρόμου Stranger Things.

Αυτή η παν-γενεακή απήχηση απεικονίζεται σε ένα πρόσφατα αναρτημένο βίντεο, όπου ένας από τους νεότερους οπαδούς τους απαθανατίζεται να παίζει ένα τραγούδι των Metallica στο Κάρντιφ, ενώ κυκλοφορεί στο δρόμο. Καταγεγραμμένος από τον χρήστη του TikTok Josh Blockwell, ο μακρυμάλλης πιτσιρικάς φαίνεται να παίζει απόλυτα το Master Of Puppets του 1986 στην κιθάρα, φαινομενικά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Με λεζάντα στο βίντεο, ο Blockwell γράφει: “Έξω στο Κάρντιφ και είδα ένα παιδί να συνδέει την υπογραφή του #paulgilbert και σκέφτηκα να μείνω τριγύρω. Δεν περίμενα να μείνω εκεί με το σαγόνι μου στο πάτωμα ενώ σφυροκοπούσε το Master of Puppets άψογα!”.

Το εντυπωσιακό cover έπεσε στο ραντάρ ακόμα και των ίδιων των Metallica, οι οποίοι έδωσαν τη σφραγίδα της έγκρισής τους μέσω ενός σετ από διαβολικά κέρατα στα σχόλια.

Παρόλο που η ταυτότητα του αγοριού είναι προς το παρόν άγνωστη, μια γυναίκα στο τμήμα σχολίων ισχυρίζεται ότι είναι η θεία του και λέει ότι “θα ενθουσιαστεί!” όταν δει ότι έλαβε υποστήριξη από τους Metallica.

Σε ένα μεταγενέστερο σχόλιο γράφει: “Μόλις είπα στον ανιψιό μου ότι το σχόλιό σας @metallica του έφτιαξε τη μέρα! Σας ευχαριστώ”. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε σύντομα ένα βίντεο αντίδρασης.

Άλλοι θεατές εμφανίζονται εξίσου ενθουσιασμένοι με την διασκευή του μουσικού, με πολλά σχόλια να δηλώνουν αστειευόμενοι ότι θέλουν να σταματήσουν οι ίδιοι να παίζουν κιθάρα, αφού είδαν ένα τόσο λαμπρό ταλέντο να προέρχεται από κάποιον τόσο νεαρής ηλικίας. “Bout to quit yall😭💀” λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος αστειεύεται: “Αυτό ήταν… παρατάω το παίξιμο κιθάρας”.

Υπάρχει επίσης ένας αριθμός σχολίων που προτείνουν να τον προσλάβουν οι Metallica, περιγράφοντας το αγόρι ως “Little Kurt” και ως το “5ο μέλος” του συγκροτήματος.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 130k likes και πάνω από 600k προβολές.

Δείτε το παρακάτω:

@fixer17d

Out in Cardiff and saw a kid plug in his #paulgilbert signature and thought I’d stick around. Did not expect to stay there with my jaw on the floor while he hammered out Master of Puppets flawlessly! #larsulrich #kirkhammett #jameshetfield #robtrujillo #metallica #metal #guitar #masterofpuppets #cardiff #busker #paulgilbert #strangerthings #rock #music #shred #solo #kids #kid

♬ original sound – joshblockwell

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Festival2 ώρες πρν

Θεσσαλονίκη – Reworks 2024: Το 20ο reworks festival έρχεται στις 18 με 22 Σεπτεμβρίου 2024!

Συναυλίες2 ώρες πρν

Ο James Arthur για πρώτη φορά στην Ελλάδα | Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

News3 ώρες πρν

Online πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube: Όταν ο Παύλος Παυλίδης συνάντησε τον Γιάννη Μαρκόπουλο | 31 Μαρτίου 2024

Μουσική3 ώρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια ο Πλάτων κι ο Επίκουρος & Όνειρα Όνειρα Ο Ι Δείτε τα music video

Συναυλίες5 ώρες πρν

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα στον Λυκαβηττό | Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Μουσική6 ώρες πρν

Sense of Fear: νέο single “Conflict οf Interest” από το επερχόμενο άλμπουμ τους

Events20 ώρες πρν

Helmos Mountain Festival 2024: Παράλληλες εκδηλώσεις | Styx Trail Race 2024 – 15Km

Festival20 ώρες πρν

12 + 2 Φεστιβάλ Πόζαρ 2024: Αναλυτικό πρόγραμμα & προπώληση | 19-20 -21 Ιουλίου 2024

Μουσική20 ώρες πρν

Wormholedeath: Δείτε τα νέα video | Distorta – “Tomorrow People” & Floodfall – “Unbroken”

News21 ώρες πρν

Λεωνίδας Μπαλάφας: Νέες ημερομηνίες Παρασκεύες 5 & 12 Απριλίου @ Σταυρός του Νότου Club