Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Wolfheart – support act DESERT NEAR THE END

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 @ 21:00

28€

«ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ» Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Τα  εισιτήρια που έχουν εκδοθεί ήδη με αναγραφόμενη την προηγούμενη ημερομηνία του event για τις 3 Φεβρουαρίου 2024 ισχύουν κανονικά και για την νέα ημερομηνία στις 14 Απριλίου 2024.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ακυρώσεων/επιστροφών παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια εταιρεία στο email: [email protected] ή/και στο τηλέφωνο +306908396822.

 

 

 

Οι Λύκοι του Melodic Death Metal, Ζωντανά στην Αθήνα, Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο AN CLUB!
Οι Φινλανδοί πρωτοπόροι WOLFHEART, οι Βασιλείς του Βορρά, έχουν αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και φρέσκα metal acts της βόρειας κληρονομιάς και ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα συγκροτήματα στη διεθνή μελωδική death metal σκηνή.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η μπάντα παρέμεινε αμείλικτη με την κυκλοφορία του Wolves of Karelia (2020) και Skull Soldiers EP (2021), κερδίζοντας επαίνους από τους οπαδούς και τον Τύπο με τις παγωμένες ιστορίες τους για μάχη και θρίαμβο.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Το τελευταίο άλμπουμ, King Of The North (κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω της Napalm Records), συνεχίζει ακριβώς εκεί που σταμάτησαν οι WOLFHEART. Κάθε τραγούδι του King Of The North είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική ιστορία της Φινλανδικής μυθολογίας. Το “Ancestor”, με τον Jesse Leach των Killswitch Engage, είναι ίσως, ο κορυφαίος ύμνος του άλμπουμ.

Ο “Βασιλιάς” προχωράει, λέγοντας την ιστορία του θεού του δάσους με πιάνο που συνοδεύουν βαριά riffs και σόλο, πριν αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας για άλλη μια φορά στο αμείλικτο “Cold Flame” με τον Karl Sanders του θρυλικού extreme metal συγκροτήματος Nile.

Το King Of The North είναι ένα πραγματικό αριστούργημα του μελωδικού death metal, φτιαγμένο με πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες και μια περίπλοκη μυθολογική αφήγηση – παρουσιάζοντας τους WOLFHEART σε καλλιτεχνικά επίπεδα που δεν είχαν ακουστεί ποτέ πριν!

 

Δισκογραφία:
•  King of the North -2022
•  Skull Soldiers – 2021
•  Wolves of Karelia    – 2020
•  Constellation of the Black Light     – 2018
•  TYHJYYS – 2017
•  Shadow World – 2015
•  Winterborn – 2013

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

TUOMAS SAUKKONEN  – guitar/ vocals
JOONAS KAUPPINEN – drums
LAURI SILVONEN – bass  vocals
VAGELISS KARZIS – lead guitar/ vocals

Support Act: DESERT NEAR THE END

DESERT NEAR THE END 

ΕΙΔΟΣ: EXTREME POWER / THRASH METAL 

ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι Desert Near The End πάντα θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως έναν κρίκο που λείπει μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος της metal μουσικής.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τις μηχανές του το 2009 στην Αθήνα, όταν ο μπασίστας/τραγουδοποιός Άκης και ο τραγουδιστής Αλέξανδρος αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα έργα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι που θα συνδύαζε τις κοινές τους διαδρομές με όλες τις επιρροές που συγκέντρωσαν όλα αυτά τα χρόνια ως φαν του Metal και έδωαν μια πιο ακραία προσέγγιση στο είδος Power/Thrash, που κατά κάποιον τρόπο είχε χάσει τα όρια του από αυτό.

Το μουσικό ηχητικό τοπίο της μπάντας συνδυάζει τον ήχο και την αγριότητα του Extreme Metal με τη μελωδία και την επικότητα του Power metal. Είναι ένα αμάλγαμα Power/Thrash σκαλισμένο με εργαλεία Death/Black

 

SOME NOTABLE SHOWS

26/10/2013 Athens, An club Supporng Woleart

25/11/2013 Athens,  Fuzz club Supporng Primordial

March 2014 (10 dates) Russian tour with Memorain

25/3/2015 Athens, Kyttaro club Supporng The Agonist

4,5,6/2/2016 (Thessaloniki, Athens, Rethymno)Greek mini tour with Woleart

16/7/2016 Black Sea Metal Fesval in Chornomorsk, Ukraine, Metropolis Arena

20/10/2016 Athens, Kyaro club Supporng Flotsam and Jetsam

27/6/2017 Athens, Kyaro club Supporng Metal Church

September 2018 (9 dates) Russian tour with Memorain

7/9/2019 Athens Under the Quarry Metal Fest vol IV

11/08/2022…..ROCK OVERDOSE FESTIVAL at KASTORIA, GREECE

11/11/2022…..with VEKTOR, CRYRTOSIS at ATHENS, GREECE

12/11/2022…..with VEKTOR, CRYPTOSIS at THESSALONIKI, GREECE

23/12/2023…with Spiral Meth, I abysicck , at TEMPLE, Athens

DISCOGRAPHY 

ALBUM “A Crimson Dawn” (2011)

ALBUM “Hunt for the Sun” (2014)

ALBUM “Theater of War” (2016)

ALBUM “Of Fire and Stars” (2019)

ALBUM “The Dawning of the Son” (2022)

VIDEO 

DESERT NEAR THE END – Iron Rain (Official Video)

 

DESERT NEAR THE END – Rise For Dominion (Official Lyric Video)

Of Fire and Stars (Official Lyric Video)

Desert Near the End – Throne of Martyrdom (Official animated video)

Desert Near The End – A World Beyond (Official Video).

 

SOCIAL MEDIA 

https://www.facebook.com/DesertNearTheEnd/

https://www.youtube.com/channel/UCllY-sWWC2fLe-83tHAxQPA

https://desertneartheendofficial.bandcamp.com/album/of-fire-and-stars


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
28€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

AN Club
Σολομού 13-15
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]