Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The FUZZTONES live in Thessaloniki!

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024 @ 20:30

To ΜΥΛΟΣ CLUB σε συνεργασία με MADE OF STONE, RUFCODE INC & KAZANdB παρουσιάζει:

THE FUZZTONES ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

+ special guests: THE REVEREND BEAST

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

 

Η μυθική μπάντα του “αιώνιου teenager” Rudi Protrudi, με τον ήχο που αγαπήθηκε στην Ελλάδα από ένα κοινό που τους λατρεύει, για μια ακόμα ξεσηκωτική ζωντανή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη που θα εξελιχθεί σε ροκ εν ρολ πάρτι για να δηλώσει πως το γκαράζ δεν θα πεθάνει ποτέ και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του νεοϋορκέζικου underground!

Πολύ πριν την πρόσφατη αναβίωση του garage rock, οι Fuzztones από τo Lower East Side της Νέας Υόρκης αποτέλεσαν μια από τις σημαντικότερες revival μπάντες, ξεσηκώνοντας ακροατήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ευρώπη. Με ηγέτη τον ιδιόμορφο Rudi Protrudi είχαν ανέκαθεν την ικανότητα να «κάνουν δικό τους» οποιοδήποτε κομμάτι. Ακούστε τα “Cinderella”, “She’s Wicked”, “She’s My Witch”, “Gotta Get Some” και φυσικά το “Strychnine”, και φανταστείτε τι θα γίνει στο rock ‘n’ roll party των Fuzztones!

 

Οι Fuzztones δημιουργήθηκαν το 1980 με βασικά μέλη τον κιθαρίστα Rudi Protrudi και την οργανίστρια Deb O’ Nair, που προηγουμένως συμμετείχαν στους Tina Peel, ένα bubblegum punk γκρουπ που σόκαρε με τη σεξουαλική θεματολογία των τραγουδιών του.

Το όνομα του συγκροτήματος προήλθε από το Fuzzbox, ένα εφφέ για κιθάρα που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’60 και χρησιμοποιήθηκε από σχεδόν όλα τα συγκροτήματα της πρώτης έκρηξης του γκαράζ στα 1965-67. Μαζί με τους Elan Portnoy, Michael Jay και Ira Elliot ηχογράφησαν δυο ιστορικά albums, τα Leave your mind at home και το Lysergic emanations, με το δεύτερο να φτάνει στο νούμερο δύο των αμερικάνικων Charts. Στο ενεργητικό τους επίσης εκείνη την εποχή είχαν και ένα album μαζί με τον Screamin’ Jay Hawikns.

Tο συγκρότημα διαλύθηκε γύρω στα 1986, για να επαναδημιουργηθεί δυο χρόνια αργότερα ως προσωπικό πλέον σχήμα του Protrudi και έδρα τη Δυτική Ακτή και ευρωπαϊκές περιοδείες.
Μετά από δυο κυκλοφορίες το γκρουπ διαλύθηκε ξανά, παραμένοντας ανενεργό για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’90 όταν επανασυνδέθηκαν στις αρχές του 21ου αιώνα με την Deb O’ Nair ξανά στο όργανο και τον Jordan Tarlow, από τη δεύτερη σύνθεση του γκρουπ, στην κιθάρα.

Για τις live εμφανίσεις τους, o μουσικός τύπος μιλάει για «το απόλυτο garage punk όργιο, rock n’ Roll ύμνοι, δολοφονικά riffs, εθιστικά refrains, ένταση, ενέργεια και δυναμισμός -όλα σε υπερβολικές δόσεις. Ένα εκρηκτικό μείγμα αθάνατης νεοϋορκέζικης αλητείας και βρώμικου cult”

Οι The Reverend Beast είναι ένα συγκρότημα που μεταφέρει στο σήμερα τον rock n’ roll χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης των ’80s και των ’90s, πλάθοντάς τον σε μουσική που αξίζει να ανακαλύψουμε και σήμερα.


Eισιτήρια: Περιορισμένη Προπώληση 18€ / Προπώληση 20€ / Ταμείο 23€

Προπώληση σε: more.com / Public / Nova / Nephilim


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024
Ώρα:
20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Mylos Club
Γεωρ. Ανδρέου 56
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr