Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

STRESS LIVE AT WE

Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024 @ 21:00

8€

Οι Stress (GR Punk Legends since ’81) ερμηνεύουν τις δύο δισκογραφικές δουλειές τους, Ήχος της ανασφάλειας LP και τα δύο ΕΡ Athens burning .

Σε μια αναζήτησή που κρατάει 4 δεκαετίες τώρα, παρουσιάζουν μια έγκαιρη ανάλυση της τέχνης τους , της μουσικής τους και της ηθικής τους που επηρέασε όσους δεν είχαν θέση σε μια βάναυση εχθρική κοινωνία .

Με σύνθημα το τραγούδι “Δικαίωμα στη ζωή” τοποθετούνται ακόμα μια φορά κατά του εθνικισμού ,του ρατσισμού ,του σεξισμού, της βίας και των όπλων έρχονται ξανά με τον ωμό τους ήχο στο σήμερα στο τώρα .

Με δύο νέα μέλη στην σύνθεσή τους, τον Γιώργο στην κιθάρα και τον Κώστα στα ντραμς , μέλη της post punk μπάντας Cartoons και σιγά σιγά με νέα τραγούδια που σύντομα θα παρουσιαστούν .

Με μια εφ’όλης της ύλης εμφάνιση επιστρέφουν στην Θεσαλονίκη μετά από 10 χρόνια για μια και μονάδικη εμφάνιση ,στο WE ! Στις 10 Μαίου 2024 επαναλάμβανεται το σκηνικό και δεν λέει να το χάσει κανείς !

 

Η ΡΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 

ταινία μικρού μήκους διάρκεια 15’

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας « Η ΡΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » , πτυχιακή ταινία της Ρένας Δανιλούλη στη σχολή Κινηματογράφου Καλών Τεχνών ΑΠΘ.

Ταινία γυρισμένη στη Θεσσαλονίκη με δύο τραγούδια των Stress στο soundtrack .

Στην επίσκεψη της Ραλλούς στα 40 της στο πατρικό της , η φαντασία και η πραγματικότητα πλέκουν κωμικοτραγικές καταστάσεις που χαρίζουν στην πρωταγωνίστρια γέλιο αλλά και δύναμη να αντιμετωπίσει τις οριστικές αλλαγές που φέρνει ο χρόνος.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ ονομάστηκε η μουσική παρέα που άρχισε τη δράση της στη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο του 2020.

Ήταν τότε που ο Θεόδωρος Μπουρνάς (ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ) αποφάσισε να συνεργαστεί με τον “Τζούνιορ” του rock n roll Αναστάσιο Μακρή (ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ πρώην ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ) για τη δημιουργία ανατρεπτικών γκαραζοπάνκικων τραγουδιών.

Στη τωρινή τους σύνθεση ο Ιωάννης Βούλγαρης (BAZOOKA) και ο Άγγελος Μπουρνάς (G. KARRAS) συμπληρώνουν το καταιγιστικό αυτό κουαρτέτο.

Οι θυελλώδεις και επεισοδιακές λάιβ εμφανίσεις του γκρούπ κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους αντιήρωες της αντεργκράουντ σκηνής.

Ο πρώτος τους δίσκος αναμένεται μέσα στο 2024 από τη LYOMA RECORDS.


Γενική Είσοδος: 8€

Προπώληση ticketmaster.gr


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
8€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

WE, Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού – Θεσσαλονίκη
3ης Σεπτεμβρίου & Λεωφόρος Στρατού
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]