Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Stand-up Comicats: Μία γαταπληκτική παράσταση στο Cine Βακούρα

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024 @ 21:30

10€

Το κουβάρι της κωμωδίας ξετυλίγεται στο CineΒακούρα! Οι Πιέρρος Πατουχέας, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Ευρυπίδης Οξυνούδης και Θοδωρής Τυροπώλης, αφού ελιχθούν σαν αίλουροι μεταξύ του χιουμοριστικού και του σοβαρού, ακονίζουν τα νύχια τους για μία ξεχωριστή βραδιά stand-upcomedy.

Στον πάντα φιλόξενο χώρο του Cine Βακούρα, οι ταλαντούχοι κωμικοί θα παρουσιάσουν τα καλύτερα αστεία τους, με δόσεις αυτοσαρκασμού και κοινωνικού σχολιασμού και υπόσχονται να μας κάνουν να γουργουρίσουμε από το γέλιο. Τέσσερις αριστόγατοι (όχι της Disneyαλλά του stand-up) μετέσσερις διαφορετικές κωμικές προσεγγίσεις έρχονται στο πιο ιστορικό σινεμάτης πόλης,για μία παράσταση που αναμένεται να είναι γαταπληκτική!

 

Σημείωση: Κροκέτες δεν θα γίνονται δεκτές ως τρόπος πληρωμής


Πληροφορίες Παράστασης:

«StandupComicats»

Κινηματογράφος Βακούρα

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 12Απριλίου 2024

Ώρα: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665

Εισιτήρια: more.com

Line up:

ΠιέρροςΠατουχέας

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

ΕυρυπίδηςΟξυνούδης

Θοδωρής Τυροπώλης

Guest: Σοφία Γραμματικοπούλου


 

Ο ΠιέρροςΠατουχέας είναι standup κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και openmics και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας HomoComedius και της CrazyDuckComics.

ΟΚωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ.

OneLiners, πολιτική και μια μεγάλη δόση νερντουλιάς. Αυτά τα υλικά επιλέχθηκαν για να φτιαχτεί η τέλεια κωμωδία. Αλλά ο καθηγητής Plutonium έριξε κατά λάθος ένα ακόμα συστατικό: λογοπαίγνια. Πολλά λογοπαίγνια. Κι έτσι γεννήθηκε ο Ευριπίδης Οξυνούδης, ένας κωμικός ταγμένος στον αγώνα για καλογραμμένα αστεία, μονόχρωμες μπλούζες και εμφύτευση μαλλιών. Α, και λογοπαίγνια.

Ο Θοδωρής Τυροπώλης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι ηθοποιός, stand-up κωμικός, σκιτσογράφος και γραφίστας. Φοίτησε στην δραματική σχολή Ροντίδη και τώρα φοιτά στο τμήμα γραφιστικής του ΙΕΚ ESP. Συχνά προβληματίζεται για το επίθετο του και σκέφτεται να βασιλεύσει στα Θοδωράκια. Είναι άκακος, αρκεί να πάρετε τους καφέδες από μπροστά του.

Η Σοφία Γραμματικοπούλου ξεκίνησε το stand-up γιατί, όπως έλεγε, ποτέ δεν είχε λεφτά για ψυχολόγο. Έχει συμμετάσχει σε πολλά openmicκαι έχει κάνει guestεμφανίσεις σε stand-up παραστάσεις από το 2021. Έχοντας ρίζες από Καύκασο, το αγαπημένο της θέμα στο οποίο αναφέρεται συχνά είναι οι γονείς της, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα του 94 με τη ρωσική νοοτροπία βαθιά ριζωμένη μέσα τους.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Ώρα:
21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Cinema Βακούρα
Μιχαήλ Ιωάννου 10
Θεσσαλονίκη, 546 22 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr