Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STAND UP COMEDY – ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ;

Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 @ 21:15

10€

Η stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, « Πώς τολμάτε;», έρχεται για μία και μοναδική φορά την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο « ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ», Αμαλίας 71.

Επειδή είναι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, κατά την διάρκεια των δύο χρόνων της καραντίνας δεν έγραψε ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ. Όπως δήλωσε : « Πίστευα θα μας ξανακλείσουν και φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω.»

Τελικά έπεσε έξω.

Το « Πώς τολμάτε;» είναι μία παράσταση που συνδυάζει Σουηδούς με σνομπ γείτονες, ευγενικούς με αγενείς ανθρώπους, λαϊκούς τραγουδιστές με το Ομηρικό ζήτημα, γιατί σπούδασε και φιλόλογος και κάπου έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει κι αυτά.

Mini bio:

O Θανάσης Σαμαράς ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV.

 

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε στο φεστιβαλ κωμωδίας της Αλεξανδρούπολης, την πρώτη του σόλο stand up comedy- work in progress παράσταση με τίτλο «Φήμες λένε».


ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21.15

Τιμές εισιτηρίων: 12 Ευρώ Γενική Είσοδος – 10 Ευρω Μειωμένο (Άνεργοι – Φοιτητές – Αμεα)

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αμαλία &  more.com by viva


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Time:
21:15
Cost:
10€
Event Category:

Venue

Θέατρο Αμαλία
Αμαλίας 71
Θεσσαλονίκη, 54640
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]