Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

SpookyBeat @ Frida

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2024 @ 21:00

Οι SpookyBeat είναι η 8μελής μουσική μπάντα από Αχαΐα, που από το 2018 καταπιάνεται με τους groovy ρυθμούς της Τζαμαϊκανής παράδοσης, έχοντας ενσωματώσει στον ήχο της, Funk, Soul, Rythm & Blues και μια σταλιά από Punk/Rock ηχοχρώματα και επιρροές.
To 2019 διασκεύασαν και κυκλοφόρησαν δυο αγαπημένα τους κομμάτια, με τίτλους, “I Won’t Let You Go” από Keith & Ken και “It’s The Same Old Song” των θρυλικών Four Tops, ενώ το 2022 εκδόθηκε το πρώτο τους single με το όνομα “Ska Ride” και Traditional Ska αισθητική, που αναπαράχθηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο (UK, Mexico, USA, Spain, Argentina, France κτλ).
Παράλληλα αυτές τις ημέρες, θα κάνει την εμφάνιση του σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το δεύτερο single της μπάντας με τίτλο “Sweet Past Times” σε Boogie Ska ρυθμό και εξαιρετικά upbeat διάθεση!!!
Αυτό τον καιρό οι SpookyBeat βρίσκονται στο Studio μαγειρεύοντας τα νέα τους κομμάτια, καθώς και κάπου εκεί έξω, τζαμάροντας τους ρυθμούς της Jamaica σε night club, μουσικές σκηνές και festival!
Reggae/Ska/Rocksteady/2Tone vibes, κοινωνικός στίχος και συνθήκες Party είναι ότι θα συναντήσετε από τους SpookyBeat στη σκηνή του Frida στην Πάτρα!!!
Be There and stay Tuned!!!
Οι SpookyBeat είναι:
– Ιωάννα Τερζάκη (Φωνή)
– Γιώργος Μπαμπαράκος (Τρομπέτα)
– Κώστας Παναγιωτόπουλος (Κιθάρα – Φωνή)
– Τίμος Σπανόπουλος (Σαξόφωνο)
– Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (Τρομπόνι)
– Δημήτρης Αντωνόπουλος (Μπάσο)
– Γιώργος Λαμπράκος (Τύμπανα)
– Νίκος Στόλλας (Πλήκτρα)


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Frida Bar n’ Stage
Γεροκωστοπούλου 59
Πάτρα, Αχαϊα 26221 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr