Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ: Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

9 Δεκεμβρίου 2023 @ 20:30

10€
ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

Ο Λευτέρης Ελευθερίου συναντά για μια ακόμη φορά τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και φτιάχνουν ένα ακόμη μουσικοθεατρικό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Μουσικές και ρυθμοί που θα έλεγε κανείς ότι δεν θα χωρούσαν ποτέ στο ίδιο πρόγραμμα μεταμορφώνονται, παρουσιάζονται από άλλη οπτική και αγαπιούνται ξανά από την αρχή σε μια παράσταση που έρχεται να μας θυμίσει μουσικές που αγαπάμε, να μας προβληματίσει, να μας συγκινίσει και να μας κάνει να γελάσουμε.

Όταν δυο φιλαράκια ταιριάζουν… αταίριαστα όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά μια θεότρελη μίξη: χιούμορ, συγκίνηση, νοσταλγία, ροκ, λαϊκό, ρέγγκε, πρόζα, μουσική… όλα χωράνε αλλά με την όπισθεν! Έτοιμοι να μπουν ο ένας στα χωράφια του άλλου, ο Λευτέρης Ελευθερίου γνωστός ηθοποιός και περφόρμερ θα αλλάξει πρόσωπα, θα τραγουδήσει και θα παίξει κιθάρα και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα αλλάξει μουσικά όργανα και θα μεταμορφωθεί σε ρόλους έκπληξη. Μαζί τους -όπως πάντα- συμπράττει δημιουργικά ο μαέστρος Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Η παράσταση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.


Πληροφορίες: 22990 40906

Διάρκεια: 120′

Ωδείο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος – Μαρκόπουλο, Αττική

Προπώληση more.com


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα:
20:30
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Πλατεία Δημοσθένους Σωτηρίου 5
Μαρκόπουλο, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]