Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Mathis Picard Solo

23 Ιουλίου 2023 @ 21:30

8€

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στις 9.30 το βράδυ, το Jazzet Music Hall θα φιλοξενήσει στην τζαζ σκηνή του, τον πιανίστα Mathis Picard, που τον απολαύσαμε στο Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο 2022, όπου συμμετείχε με μια από τις διασημότερες Jazz ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική Jazz At Lincoln Center (JALC), της Νέας Υόρκης.

Ο Mathis Picard είναι πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός στη διεθνή μουσική σκηνή, γεννημένος στις 30 Μαΐου 1995, με καταγωγή από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη και τώρα με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ο Mathis ονομάστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από τους Scotsmen σε ηλικία 10 ετών. Ανήκει στην επόμενη γενιά τραγουδοποιών της ASCAP, μέλος του Montreux Jazz Foundation και απόφοιτος από το Juilliard. υπό την καθοδήγηση του Kenny Barron. Οι κριτικοί του Λονδίνου περιγράφουν τον Mathis ως «knockout, τόσο ως δυναμική προσωπικότητα όσο και ως βιρτουόζος στα πλήκτρα».

Αυτή τη στιγμή ηγείται ενός σόλο project, ενός trio project και της ορχήστρας του, “The Sound Orchestra” με συναυλίες ανά τον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Ron Carter, Lillias White, Wynton Marsalis, Christian McBride, Lee Ritenour, Daniel J Watts, DJ Kindness, Braxton Cook, Veronica Swift, Etienne Charles και πολλούς άλλους.

Μετά την συμμετοχή του με το “Mathis Piacard Trio” στο Montreux Jazz Festival, έρχεται ως σόλο πιανίστας για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να ερμηνεύσει μουσική από το επερχόμενο αναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του “Heat Of The Moment”.

Όπως ο ίδιος αναφέρει «η μουσική του, εξερευνά τις θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής, τις δυνατότητές της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον και την ικανότητά της να μας βοηθήσει να ζήσουμε τη ζωή στην παρούσα στιγμή».

Μϊα σπουδαία συναυλία από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που στο μέλλον η παρουσία του στις τζαζ σκηνές του κόσμου θα είναι ακριβοθώρητη.

Είσοδος: 8€
ΧΟΡΗΓΟΙ: CULTURENOW – MUSIC CENTER ATHENS– ARTEGA – HAPPYAD ADVERTISING
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 731, 845, 892, Α15 ΜΕΤΡΟ: Μ3 ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (15΄με τα πόδια)


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Ιουλίου 2023
Ώρα:
21:30
Κόστος:
8€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Jazzét Café
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99
ΧΑΪΔΑΡΙ, Αττική 12461 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]