Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

LOCOMONDO – 4th Peloponnese Beer Festival | ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Κυριακή, 4 Αυγούστου, 2024 @ 19:00

14€

ΣΥΝΑΥΛΙΑ LOCOMONDO Κυριακή 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ at 4th PELOPONNESE BEER FESTIVAL only craft 2024 στην Καλαμάτα στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας

The ultimate Reggae Party! The ultimate craft beer experience!

Locomondo is one of the most known and successful bands in Greece. The band fronted by Markos Koumaris, the main songwriter and composer of the group, fuses Reggae, Ska and Caribbean sounds with Greek traditional musical elements

Οι Locomondo είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομα μεταφρασμένο θα πει “τρελός κόσμος” (loco= τρελός στα ισπανικά, mondo= κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα.

Open Act Λυμένοι Ζυγοί,  μια μπάντα από τη Καλαμάτα που  για 11 συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται στη μουσική σκηνή της πόλης. Έχουν έναν δίσκο τα “Παράξενα παιχνίδια” και φέτος βγαίνει και ο δεύτερος.

GREEK CRAFT BEER | STREET FOOD | LIVE MUSIC

𝟮1 Ελληνικές Εκλεκτές Ζυθοποιίες θα βρίσκονται,  συγκεντρωμένες τον Αυγουστο στην Καλαμάτα και στο 4th Peloponnese Beer Festival only craft!!!Το Peloponnese 𝗕𝗲𝗲𝗿 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗢𝗻𝗹𝘆 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 ειναι αφιερωμένο στην Ελληνική Χειροποίητη Μπύρα!!! Μια μοναδική εμπειρία μόνο για εκλεκτικούς.

Σας περιμένουμε για ένα πάρτυ γεμάτο ελληνική χειροποίητη μπύρα, υπέροχες γεύσεις street food, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!  4th Peloponnese Beer Festival ,αφιερωμένο στην Ελληνική Χειροποίητη Μπύρα. 𝐛𝐞(𝐞𝐫)𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞


Doors Open 19:00
Προπώληση : 14€ Πόρτα: 14€
Παιδιά εως 14 ετών(συνοδεία γονέων) Δωρεάν.
Ατομα με κινητικά προβλήματα Δωρεάν
Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοολ από ανηλίκους
Πίνουμε πάντα υπεύθυνα


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 4 Αυγούστου, 2024
Ώρα:
19:00
Κόστος:
14€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα, Ελλάδα + Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr