Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΛΑΪΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2024 @ 21:00

12€

Δευτέρα 12, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 21.00

«ΛΑΪΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» | Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και Βερόνικα Δαβάκη

Στο Θέατρο Τέχνης, το χώρο που ο Μάνος Χατζιδάκις επέλεξε για να υπερασπιστεί το ρεμπέτικο ως μορφή υψηλής τέχνης,  η Βερόνικα Δαβάκη (που ερμήνευσε μάλιστα πριν από δύο χρόνια στη Φρυνίχου τον ρόλο της Μαρίκας Νίνου στην παράσταση «Μαρίκα Νίνου-σαν άστρο»), συναντιέται με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης σε ένα σπάνιο πρόγραμμα με πολυαγαπημένα αλλά και δυσεύρετα τραγούδια του συνθέτη.

40 ακριβώς χρόνια μετά το θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη, η θεατρική σκηνή της Φρυνίχου μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε κάτι από τη μυσταγωγία χαμένων εποχών, παίζοντας unplugged και χωρίς άλλες άλλοτε απαραίτητες ενισχύσεις. Σαν ένα πολλαπλό ταξίδι στον χωροχρόνο ή σαν… προσευχή.

Από την Ορχήστρα Τσιτσάνη παίζουν:

Μανόλης Πάππος (μπουζούκι), Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι), Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα), Δημήτρης Σίντος (πιάνο,) Μιχάλης Δάρμας (κονταμπάσο), Dasho Kourti (ακορντεόν).

Τραγουδούν: Φώτης Βεργόπουλος, Βασίλης Προδρόμου , Μανώλης Πάππος και Βερόνικα Δαβάκη.

Στο πλαίσιο του «Μήνα της μνήμης και της μουσικής» το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ, εγκαινίασε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεργασία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Την αρχή έκανε η εκδήλωση «Οι άγνωστοι θησαυροί του Παναγιώτη Τούντα και του Γιάννη Παπαϊωάννου»  που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις 22 και 23 Ιανουαρίου στη σκηνή της Φρυνίχου, ανοίγοντας μια σειρά από αφιερώματα στη μνήμη μεγάλων μορφών του σμυρνέικου και του ρεμπέτικου αλλά και την μνήμη μεγάλων ποιητών μέσα από πρωτότυπα έργα του Δημήτρη Παπαδημητρίου πάνω στην ποίησή τους. Επιπλέον στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ένα σύνολο από μουσικούς της ΚΑΜΕΡΑΤΑ θα ερμηνεύσει μια θεατρική σουίτα για ορχήστρα εποχής, βασισμένη σε μουσική του συνθέτη για θεατρικές παραστάσεις.


Φρυνίχου 14, Πλάκα

Τηλεφωνικές κρατήσεις: Δευτέρα-Παρασκευή  10.30-1.30 μμ: 2103228706 , Καθημερινά 5-10μμ: 2103222464

Προπώληση more.com


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
12€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν – Σκηνή Φρυνίχου
Φρυνίχου 14
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr