Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

KOZA MOSTRA LIVE @GREEK BEER FESTIVAL

Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2024 @ 19:00

6€

To 1st Greek Beer Festival ανοίγει με τους αγαπημένους 𝐊𝐎𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐓𝐑𝐀 στις 21:00, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο “δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

Νωρίτερα στις 19:00 στη σκηνή ανεβαίνουν Αθηναϊκή rock & blues band Dirty Caravan. Doors Open : 17:00

𝐊𝐎𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐓𝐑𝐀: Δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 (ο οποίος και υπογράφει όλες τις συνθέσεις του σχήματος) και γνωστοί για την επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε και ο χαρακτηρισμός του “Alcohol is free” ως classic & iconic από τους ίδιους τους παραγωγούς της Eurovision, συμμετοχή η οποία έφερε και την καλύτερη θέση της τελευταίας 15ετίας για την χώρα μας.

Κάποιες από τις συνεργασίες τους που ξεχώρισαν δισκογραφικά είναι αυτή με τον Μίκη Θεοδωράκη τραγούδι “Λεβέντης” για το οποίο ο ίδιος σχολίασε (υπερβάλλοντας) πως “Δόθηκε πνοή σε ένα πεθαμένο τραγούδι μου..”, αλλά και με διεθνή ονόματα όπως οι Gogol Bordello και οι Dubioza Kollektiv.

Επί σκηνής δε, ξεχωρίζουν κάποιες με ονόματα όπως οι : Iron Maiden, Judas Priest, Placebo, Sisters Of Mercy, Gogol Bordello, Goran Bregovic, Dubioza Kolektiv, Kultur Shock, The Locos, Die Antwoord, Panic at the Disco, Madness, Bad Manners, Enter Shikari, Hollywood Undead, Skindred, HIM, Guano Apes, Transglobal Underground, Vinicio Capossela, και πολλοί άλλοι.

ILIAS KOZAS | LEAD VOC – ELEC/CLAS GUITAR
STAVROS APOSTOLIDIS | BOUZOUKI – BACK VOCALS
TASOS GENTZIS | SAXOPHONE – BACK VOCALS
STELIOS FRAGOS | ELEC GUITAR – BACK VOCALS
GIANNIS BELLOS | BASS
DIMITRIS RAPTIS | DRUMS – SAMPLES

DIRTY CARAVAN

Οι Dirty Caravan είναι μία μπάντα από την Αθήνα με rock και blues επιρροές.
Τα τραγούδια τους μιλούν κυρίως για σχέσεις, αγάπη και μίσος, συγχώρεση και όλες αυτές τις γλυκές και πικρές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στη ζωή του.

Αποτελούνται απο τους:
Αλέξανδρος Χατζόπουλος – Guitars, Vocals
Μάκος Ζαφειρόπουλος – Bass Guitars, Vocals
Γρηγόρης Καμπύλης – Drums

Enjoy!!

GREEK CRAFT BEER | STREET FOOD | LIVE MUSIC

Σας περιμένουμε για ένα πάρτυ γεμάτο ελληνική χειροποίητη μπύρα, υπέροχες γεύσεις street food, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!! 𝟏𝐬𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐞𝐞𝐫 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐜𝐫𝐚𝐟𝐭,αφιερωμένο στην Ελληνική Χειροποίητη Μπύρα. 𝐛𝐞(𝐞𝐫)𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞


Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

 


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2024
Ώρα:
19:00
Κόστος:
6€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Σ.Ε.Φ. – Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λεωφόρος Ποσειδώνος
Πειραιάς, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr