Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kill Emil – Extra Stylez Release Party

Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024 @ 20:30

8€

Kill Emil
Extra Stylez Release Party
Σάββατο 2 Μαρτίου
Arch Club

Το “Extra Stylez” Release Party φέρνει τον Kill Emil στον καινούργιο χώρο του Arch Club για την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ. Μετά από 4 χρόνια από τον τελευταίο του δίσκο “Green Line” ο Kill Emil επιστρέφει στο κλασικό του Hip Hop-Reggae Style.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 13 διαφορετικούς διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Taiwan MC, Blackout JA, BlabberMouf, Davojah, και πολλούς άλλους. Η συνεργασία αυτών των καλλιτεχνών καθιστά το άλμπουμ ιδιαίτερο και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά plays στο Spotify μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η βραδιά του Extra Stylez Release Party υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία καθώς ο Kill Emil θα παρουσιάσει ζωντανά τα κομμάτια που έχουν κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του. Μια βραδιά γεμάτη ρυθμούς, ενέργεια και ξεχωριστές στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Special Guests:
TWINSANITY
DANAI NIELSEN
BIG SHINE

Opening Act:
JESVS LO5T

Intro:
PITSOUNI & BURN ONE
LARRY

KILL EMIL

Ο Kill Emil είναι DJ και παραγωγός με έδρα την Αθήνα. Μία από τις σημαντικότερες και πιο δραστήριες μορφές της εγχώριας beatmaking κοινότητας, ο Kill Emil συνδυάζει hip hop-based beats με τα δικά του upbeat rhythms, ξεπερνώντας τους τυπικούς looped downtempo ήχους και ισορροπώντας μεταξύ dance vibes και dope punchlines. Sophisticated beats, positive grooves και warm loops χαρακτηρίζουν τον ήχο του, ενώ οι δεκάδες κυκλοφορίες του παρουσιάζουν μοναδική ποικιλία και αξιοζήλευτο μουσικό εύρος. Εκτός από τις τακτικές album releases του αυτά τα χρόνια έχει κάνει και αρκετές παραγωγές σε singles και EPs με Afro, Cumbia, Latin, Reggae και Hip-Hop ήχο. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τεράστια ονόματα όπως Onra, L’entourloop, Bonobo, Guts, Quantic and His Combo Barbaro, Ondatropica, Chinese Man, Gramatik, Dub Pistols, Looptroop Rockers, Barry Ashworth, Andy Smith, The Herbalizer και πολλοί άλλοι.

JESVS LO5T

Ο JESVS LO5T είναι instrumental Hip Hop beatmaker, DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός. Έγινε ευρύτερα γνωστός με το ντεμπούτο άλμπουμ του ”The Gamble” στην IZWID Records και με συμμετοχές στις συλλογές Sketchbook Radio Archives vol. 1 (IZWID) , You’ve Got Friends (JUST GAZING) , Compilation vol. 4 (ONEIRODES) και Free Improvisation (ONDA TAPES). Τα beats του έχουν συμπεριληφθεί σε dj sets των J-ROCC (Adventures In Stereo), KUTMAH (Sketchbook Radio Show), LEFTO (Early Bird) και TIM PARKER (You’ll Soon Know).


 Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Τιμές εισιτηρίων:
Early Bird: 8€
Pre-Sale: 10€
On Door: 13€

Πληροφορίες:
Ημέρα: Σάββατο 2 Μαρτίου
Έναρξη: 20:30
Διάρκεια: 270′ λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τόπος: Arch Club-Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
Time:
20:30
Cost:
8€
Event Categories:
,

Venue

ARCH
Ελασιδών 6
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]