Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Khirki / Ephemeral Echoes

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024 @ 20:30

10€

Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.
Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο.
Φέτος επανέρχονται με τη νέα τους κυκλοφορία «ΚΥΚΕΩΝΑΣ» και την παρουσιάζουν ζωντανά σε εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ephemeral Echoes
Οι Ephemeral Echoes είναι ένα post rock συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2016 στην Πάτρα από τον Χρήστο Γρηγορίου και τον Αλέξανδρο Τζαμαλή. Για δύο συνεχόμενα χρόνια, επικεντρώθηκαν στην σύνθεση υλικού μέχρι να δημιουργήσουν έναν ήχο που απεικονίζει την αναζήτηση, τη θλίψη, τον πόνο και τον ενθουσιασμό μέσα από ατμοσφαιρικά ποστ μονοπάτια. Το 2018 ο Θοδωρής Δασκαλόπουλος στο μπάσο και ο Δήμος Κόντος στα πλήκτρα προστέθηκαν στο δυναμικό της μπάντας και έδωσαν σάρκα και οστά στα κομμάτια.
Οι Ephemeral Echoes κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο “Beyond the Skies” στις 5 Ιουνίου του ίδιου έτους και το ταξίδι ξεκίνησε. Δύο χρόνια αργότερα και με πλήρη σύνθεση πλέον, ηχογράφησαν το ντεπούτο τους με τίτλο Ascension το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου 2021.
Το κάθε κομμάτι του δίσκου έχει τη δική του μουσική ταυτότητα περιέχοντας μέσα post rock/metal, prog μέχρι doom και ambient στοιχεία.
Μετά από πολλά live shows και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Universe217, Rejection, Deadbeat Escapement, Deaf Radio, Lazy Man’s Load, OYD, Jacks Full, Spectrum, Tidal Shock, Pyramid κ.α. οι ΕΕ βρίσκονται σε διαδικασία live προώθησης του Ascension προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τις επόμενες κινήσεις τους.


Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
Ώρα:
20:30
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Frida Bar n’ Stage
Γεροκωστοπούλου 59
Πάτρα, Αχαϊα 26221 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]