Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

JACKS FULL/EPHEMERAL ECHOES/SCORCHED EARTH

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2024 @ 21:00

8€

Tην Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, οι heavy rockers JACKS FULL, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του FRIDA, σε ένα συναυλιακό act με heavy riffs και καθηλωτική ενέργεια. Μαζί τους οι super energetic Πατρινοί post/metal rockers EPHEMERAL ECHOES και οι νεοσύστατοι heavy metal rockers SCORCHED EARTH. Με αφορμή τη προετοιμασία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, οι JACKS FULL θα μας μεταφέρουν στη πιο rock ‘n roll διάθεση μας Live στη μοναδική σκηνή του FRIDA.

JACKS FULL
Οι «Jacks Full» είναι μία heavy rock/hard rock μπάντα, η οποία αποτελείται από τον κιθαρίστα Νίκο Σπάθα, τον τραγουδιστή/μπασίστα Μιχάλη Απαρτόγλου και τον ντράμερ Άγγελο Τάνη (ex-Beggars). Σχηματίστηκαν το 2014 στην Αθήνα. Όντας «παθιασμένοι με τη μουσική», δημιούργησαν έναν αυθεντικό, σκληρό ήχο, με αναφορές από το hard rock της δεκαετίας των ‘70s έως το Αμερικάνικο Heavy Rock των’ 00s, με κιθαριστικά riffs που μας ταξιδεύουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Τον Απρίλιο του 2019 μας σύστησαν το δεύτερο full length album τους, με τίτλο «Whatever», το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 200 καλυτέρους δίσκους της εγχωρίας ροκ και μέταλ σκηνής από το 1970. Το 2023 καταλαμβάνουν για ακόμη μια φορά το eightyard studios και με παραγωγό τον Χρήστο Βλάχο (Black Hat Bones), ηχογραφούν το επερχόμενο 3ο full length album τους και το Single «Ambition» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Κατά τη διάρκεια της μουσικής τους πορείας, προστέθηκαν στο ενεργητικό τους, εκτός από ζωντανές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της χώρας και δεκάδες συναυλίες, όπως για παράδειγμα εκείνες στα Mamothfest και το Rockwave Festival το 2018, στο οποίο μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τους μουσικούς θρύλους: Judas Priest, Saxon και Accept.
Discover more:
https://linktr.ee/jacksfull
Bandcamp: https://jacksfull.bandcamp.com/album/jacks-full
You tube: https://www.youtube.com/channel/UCWpYAZG54zIy2Y5UyhdW2Bw

EPHEMERAL ECHOES
Οι Ephemeral Echoes είναι ένα post rock συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2016 στην Πάτρα. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο “Beyond the Skies” στις 5 Ιουνίου 2019 και δύο χρόνια αργότερα έχοντας πλήρη σύνθεση πλέον, ηχογράφησαν το ντεπούτο τους με τίτλο Ascension το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου. Το κάθε κομμάτι του δίσκου έχει τη δική του μουσική ταυτότητα περιέχοντας μέσα post rock/metal, prog μέχρι doom και ambient στοιχεία. Μετά από πολλά live shows και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Universe217, Rejection, Tidal Shock, Deadbeat Escapement, Lazy Man’s Load, OYD, Jacks Full, Spectrum, Pyramid, Deaf Radio κ.α. οι ΕΕ βρίσκονται στη διαδικασία της ζωντανής προώθησης του Ascension προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τις επόμενες κινήσεις τους.
Discover more:
https://linktr.ee/Ephemeral_Echoes…

SCORCHED EARTH
Ηχητικά πειραματική και με heavy metal ύφος, η μπάντα προσφέρει έναν δυναμικό ήχο που αποτίνει φόρο τιμής στους πρωτοπόρους του είδους, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική τους ταυτότητα στην heavy metal, με διασκευές διαχρονικών αλλά και μοντέρνων κομματιών, συνθέτοντας συγχρόνως δική τους μουσική. Αναμένετε το πρώτο τους EP στους ερχόμενους μήνες.
Μάριος Αργύρης – Φωνητικά
Άγγελος Αναγνωστόπουλος – Κιθάρα
Βασίλης Γόγολος – Κιθάρα
Μιχάλης Αβραμόπουλος – Μπάσο, Φωνητικά
Θανάσης Ντάλας – Ντραμς


Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
8€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Frida Bar n’ Stage
Γεροκωστοπούλου 59
Πάτρα, Αχαϊα 26221 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr