Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FULL CIRCLE presents: KEINEMUSIK (&ME, RAMPA, ADAM PORT) at Anassa city events

10 Σεπτεμβρίου 2023 @ 16:00 - 17:00

25€

FULL CIRCLE presents: KEINEMUSIK (&ME, RAMPA, ADAM PORT) at Anassa city events

Το Full Circle παρουσιάζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ένα μοναδικό event, φιλοξενώντας το Βερολινέζικο party brand και δισκογραφική Keinemusik. Οι 3 πολλά υποσχόμενοι εκπρόσωποί της, &ME, RAMPA και ADAM PORT, θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην Αθήνα ως Keinemusik με έναν και μοναδικό σκοπό…να ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους το Aθηναικό  κοινό με ένα 5ωρο extended set στον υπαίθριο χώρο του Anassa city events. Το event θα ανοίξουν ο ανερχόμενος Yet More και οι residents του Full Circle, MAARKK και Man With The Speaker. Το καλοκαίρι κλείνει με τον πιο ιδανικό τρόπο, με ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας. Να είσαι εκεί.

Η Keinemusik είναι ένα συλλογικό πρότζεκτ που σταδιακά αναδείχθηκε σε μια απο τις πιο πολυσυζητημένες και δραστήριες δισκογραφικές στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2009 από έξι φίλους και καλλιτέχνες με καταγωγή  από το Βερολίνο της Γερμανίας. Αποτελείται απο τους DJ / παραγωγούς &ME, Rampa, Adam Port, Reznik, Here Is Why και την γραφίστρια-ζωγράφο Monja Gentschow, η οποία τελεί την καλλιτεχνική επιμέλεια της κολεκτίβας. Από το 2009 κυκλοφορούν σταθερά τη δική τους μουσική μέσω του label τους, συμβάλλοντας πολλές φορές στη διαμόρφωση των νέων τάσεων στην ηλεκτρονική dance σκηνή. Το όνομά τους στα Γερμανικά σημαίνει “καμία μουσική” και αντιπροσωπεύει με έναν ειρωνικό τρόπο την ανατρεπτική πολυμορφία τους. Η μουσική τους κινείται από deep house και techno μέχρι disco και indie dance επιλογές. Ως party label έχει λάβει κάτι παραπάνω απο θετικές κριτικές από πολλά μουσικά περιοδικά αποκτώντας έτσι μεγάλη γκάμα θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

Ο &ΜΕ πρόκειται για μια εξαιρετικά ιδιαίτερη φιγούρα στο χώρο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Μέσα απο τα ξεσηκωτικά του sets  καταφέρνει να μπλέκει με μοναδικό τρόπο τη soulful πλευρά της house μουσικής με αυτή της techno. Ο ίδιος είναι ιδρυτικό μέλος της Keinemusik, ενώ ταυτόχρονα έχει γκάμα περιοδειών στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως BPM Festival, Time Warp και Awakenings.

O RAMPA είναι ένα ακομα ιδρυτικό μέλος της Keinemusik.
Από το 2009 και μετά έγινε γνωστός μέσω του Keinemusik και του δικού του μικρού label d.i.y.-cosmos. Εκτός αυτού, έχει μια σειρά από άλλες συνεργασίες και κυκλοφορίες με τους Cocoon, Innervisions, Strictly Rhythm, Kompakt, 2020 Vision, Freerange, Bpitch Control, Diynamic ή Crosstown Rebels. Το πιθανότερο είναι να τον πετύχετε στο στούντιο, να “μαγειρεύει” και να πειραματίζεται με νέους ήχους. Όσον αφορά το DJing, παίζει πάντα συνειδητά με μια ¨less is more¨προσέγγιση.

Ο Adam Port ξεχωρίζει από την τυπική μουσική σκηνή του Βερολίνου, έχοντας επινοήσει μια αυθεντική καλλιτεχνική πορεία με την εξαιρετικά πρωτότυπη προσέγγισή του στην techno. Τα releases του έχουν κερδίσει την υποστήριξη των μεγαλύτερων ονομάτων στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και ακούγονται στα πολυπληθέστερα dance festivals και art happenings ανά τον κόσμο.  Πάντα αυθεντικός, ο Port βάζει την αγάπη του για τη μουσική πάντα πρώτη αποφεύγοντας τις εμπορικές προσδοκίες της βιομηχανίας. Η μουσική του διαμορφώνεται από dub, ραπ, soul, ακόμα και ψυχεδελική ροκ – και συνεχίζει να κρατά τον πήχη και τις απαιτήσεις του κοινού του ψηλά.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Super Early Bird 25€ SOLD OUT

Early Bird 28€ SOLD OUT

First Release 32€ SOLD OUT

Second Release 38€

Third Release 42€

Backstage 150€


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
10 Σεπτεμβρίου 2023
Time:
16:00 - 17:00
Cost:
25€
Event Category:

Venue

Anassa
Λεωφ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου 4
Αθήνα, Αττική 115 27 Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]