Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

FLOW by Tatyana Trifonova

Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024 @ 21:00

5€

Μετά από 10 χρόνια στην Αφρική, η λεγόμενη “Master of Dynamics” τραγουδίστρια της τζαζ Tatyana Trifonova (Βουλγαρία) επέστρεψε στην Ευρώπη και έχουμε τη χαρά να την υποδεχτούμε στην Πάτρα για να παρουσιάσει το πρόγραμμα της συναυλίας της με τίτλο “FLOW”.
Ένα πρόγραμμα για πιάνο και φωνή που συμβολίζει τη δυναμική ροή από τα ψηλά στα χαμηλά της ζωής και ξανά προς τα πάνω. Όλα ακολουθούν τη φυσική τους κίνηση σχεδόν όπως ο διαλογισμός. Από τη θλίψη στον ενθουσιασμό, από το σκοτάδι στην ευτυχία και την αγάπη – μια ατελείωτη φυσική ροή της ζωής.

Στη συναυλία θα ακούσετε κλασικά τζαζ τραγούδια στα αγγλικά και γαλλικά από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Όλα διαρθρωμένα με τρόπο που να σας κάνει να βιώσετε τη ροή της ζωής στην πληρότητά της!

Συντελεστές

Φωνητικά – Tatyana Trifonova
Πιάνο – Georges Tsolis

Tatyana Trifonova

Τραγουδίστρια της τζαζ από τη Βουλγαρία, καθηγήτρια (coach) φωνητικής και σκηνικής παρουσίας και καλλιτέχνιδα voice over.

Τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχε σε μουσικά φεστιβάλ στο Μαρόκο και τη Βουλγαρία ως σολίστ με μια μεγάλη μπάντα και επίσης με την τζαζ μπάντα της. – Φεστιβάλ JazzIn Φεβρουάριος 2020 Ταγγέρη, Μαρόκο, The world week of music Ταγγέρη, Ιούνιος 2022, Autumn Jazz Fest Pleven, Βουλγαρία Σεπτέμβριος 2022

Εκτός από τα μουσικά φεστιβάλ, η Tatyana έδωσε 2 συναυλίες στο Ραμπάτ του Μαρόκου στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαζί” τον Δεκέμβριο του 2021 και τον Μάρτιο του 2022, οι οποίες κατάφεραν να αναδείξουν έναν αντιφατικό ρόλο του τεράστιου διαχωρισμού και της απομόνωσης που βίωσαν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της κρίσης του Κόβιντ 19.

Στις 26  του Μαΐου 2022 ήταν η συναυλία της με τίτλο “Η ομορφιά είναι απλότητα” στη γκαλερί Tatmin στο Ραμπάτ. Μια συναυλία για πιάνο, φωνή, φλάουτο και κιθάρα.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2022 ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις βασικές φωνές της “Χριστουγεννιάτικης συναυλίας” που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο “Mohamed V” στο Ραμπάτ του Μαρόκου, όπου συμμετείχε στη σκηνή με μουσικούς και τραγουδιστές από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Κούβα, τη Γαλλία και το Μαρόκο.

Μετά τη “Χριστουγεννιάτικη συναυλία” προσκλήθηκε από το ίδρυμα των βασιλιάδων – “Al Mada” να δώσει συναυλία στη Villa des Arts, στο Ραμπάτ. Η συναυλία “L’amour se reveille” πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2023 με τους θαυμάσιους μουσικούς της μπάντας Souissi.

Στις 15 Μαρτίου 2023 έδωσε άλλη μια συναυλία στη γκαλερί Tatmin – “L’ame” για πιάνο, φωνή, φλάουτο και κιθάρα. Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη διοργάνωση μιας συναυλίας για τους μαθητές της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2023 στο Ραμπάτ.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2023 έδωσε άλλη μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο μαροκινό κοινό και ολοκλήρωσε το 2023 ως μέρος του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος “Midnight at the Oasis” του Rick’s Casablanca.

 

Γεώργιος Τσώλης

Ο Γεώργιος Τσώλης είναι πιανίστας και συνθέτης ασχολειται με την jazz και την μοντερνα κλασικη μουσικη , γεννηθηκε και μεγαλωσε στο νησι της κεφαλονιας , η πρωτη του επαφη με τον αυτοσχεδιασμο ηταν κατα την διαρκεια των σπουδων του στο δημοτικο ωδειο πατρων με καθηγητη τον γεωργιο μεταξα.

Το 2004 μετακομισε στην χαγη της ολλανδιας οπου εμεινε και για 17 χρονια κατοικει εκει φοίτησε στο jazz τμημα της βασιλικης ακαδημιας της χαγης. Οπου και αποφοιτησε με τους τιτλους “Bachelor” ( 2010 ) και “Master” ( 2012 ) στην εκτελεση του jazz πιανο.

Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής καθώς και της διεθνούς σκηνης της jazz τα τελευταια 20 χρονια με εμφανισεις σε Ελλαδα , Ολλανδια , Βελγιο , Αυστρια , Ιταλια κ.α. μερικα απο τα φεστιβαλ τα οποια εχει εμφανιστει κυριως με το τριο του ως leader ομως και ως side man : North Sea jazz festival ( 2010 ) , jazz at 5 ( 2010 ) , cutting Edge jazz festival ( 2013 ) , kalamata jazz festival ( 2012 ) , Tinos jazz festival ( 2012 ) , megaro gyzi festival ( 2014 ) saristra festival ( 2014 ) . Εμφανιζεται ανα τακτα διαστήματα σε διαφορά jazz clubs ανα την ελλαδα και την ευρωπη. Σχετικα με τις εμφανίσεις του έχουν γραφτεί άρθρα σε περιοδικά σε Ελλάδα ( τζαζ & Jazz ) και σε ολλανδια ( AD courant )

Έχει στο ενεργητικό του 3 προσωπικά CD album. “on the way” (2012) ‘walk in the line” ( 2019 ) “Back Home” 2020 κι έπεται το 4ο με ηχογράφηση εντός του 2023.

Έχει συνεργασίες με μουσικούς της διεθνούς jazz σκηνης , Heijn Van der geyn , John ruocoo , Ronnie Cuber , josh Ginsburg , Jorge Vistel κα…..

Διδαξε πιανο πιάνο στο διεθνές βρετανικό σχολειο της χαγης και είναι ενεργός δίνοντας masterclasses σε διαφορα κονσερβατόρια αν την ευρώπη με τελευταιο σταθμο το κονσερβατοριο της monopoli ( μαιος 2022 ) ειναι ιδρυτης του MJS my jazz studio ενος διεθνους network μουσικων της jazz.

Ως συνθέτης εκτός από το συνθετικό του έργο στον χώρο της Jazz μουσική για big band καθώς kai jazz ensembles κυρίως τρίο , ασχολειται και με τον χωρο της μοντερνας κλασσικης μουσικης. Συνεργάζεται με τον δανεζικο εκδοτικο οικο “Editions Svitzer “ κι εχει ηδη συνθέσει εργα για πιανο ορχηστρα και κυριως για σολο μαριμπα συνεργαζομενος με τον διακεκριμένο σολίστ Theodor Milkov, επισης έχει συνθέσει ορχηστρικα έργα όπως το πρώτο του concerto για μαριμπα , καθώς και για την τελευταία του συνεργασία με την ορχήστρα της ΕΡΤ δημιούργησε δύο συμφωνικά ποιήματα , έχει επίσης συνθέσει έργα για σύνολα κρουστών η συνθετικη του πορεία συνεχίζεται με νέα κουαρτέτα εγχόρδων καθώς και μουσική για σόλο πιάνο.


Προπώληση more.com


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Λιθογραφείον
Μαίζωνος 172
Πάτρα, Αχαΐας Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]