Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ & THE SPEAKEASIES

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024 @ 21:00

13€

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ & THE SPEAKEASIES SWING BAND

ζωντανά στο GAGARIN

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Gagarin στο κέντρο της Αθήνας. H έναρξη της συναυλίας θα γίνει με τους εκρηκτικούς The Speakeasies Swing Band και η βραδιά αναμένεται να είναι μοναδική.

Είναι αρκετοί οι μήνες από τη τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο στη Τεχνόπολη. Οι Χειμερινοί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 40χρονη και βάλε παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και πολλά ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την εξαιρετικά ιδιαίτερη συγκυρία που διανύουμε. Φυσικά, εφόσον βέβαια η τήρηση των κανόνων ασφαλείας το επιτρέψει, θα πλαισιωθούν από φίλους που τραγουδούν.

Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Κάτι ιδιαίτερα μοναδικό είναι πως πριν τους Χειμερινούς Κολυμβητές οι The Speakeasies Swing Band θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο παίζοντας Swing, Jazz και Blues μπλέκοντας την Αμερική και τον μεσοπόλεμο με τη Μεσόγειο και την Ανατολή.

Μόνο τυχεροί θα μπορέσουν να αισθανθούν όσοι θα παρευρεθούν στο Gagarin το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin (Λιοσίων 205)


Πληροφορίες:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin (Λιοσίων 205)

Προπώληση μέσω more.com: 13 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

*Το θέαμα είναι για ορθίους και δεν θα υπάρχουν θέσεις καθήμενων


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Ώρα:
21:00
Κόστος:
13€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2114112500
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr