Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

CALLE VAPOR – LIVE IN ATHENS

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 @ 23:00

25€

Οι Calle Vapor είναι ένα συγκρότημα αφρο-λατινικής μουσικής που ιδρύθηκε το 2006 στην Κόρδοβα της Αργεντινής υπό τη δημιουργική διεύθυνση των Fabricio Boretto και Emiliano Peirone.

Από την ίδρυσή του, οι Calle Vapor είναι σταθεροί στην προσήλωσή τους στην εκτέλεση της πεμπτουσίας των ρυθμών της αφρο-λατινικής μουσικής, που περιλαμβάνει είδη όπως Son, Bolero, Guaracha, Cha-cha-cha, Guajira, ακόμα και Timba.

Ο ήχος τους μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως μια σύγχρονη και πρωτότυπη εκδοχή όλων αυτών των ρυθμών. Η μπάντα παίζει δικές της συνθέσεις καθώς και κλασικά αφρο-λατινικά κομμάτια. Αντί όμως να διασκευάζουν απλώς κλασικά κομμάτια, οι Calle Vapor καταφέρνουν να αναδιατάξουν τις ενορχηστρώσεις με τρόπο που δίνει στα τραγούδια νέα ενέργεια, και παρόλο που είναι οικεία, ακούγονται εντελώς διαφορετικά από τα πρωτότυπα. Αυτό δημιουργεί έναν ήχο μοναδικό για το συγκρότημα, φρέσκο και αναγνωρίσιμο. Απλά ΞΕΡΕΙΣ ότι παίζουν οι Calle Vapor.

Αν και τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν, τραγούδια όπως το “Que manera de quererte”, το “Azuquita pa’l cafe”, το “Idilio” και πολλά άλλα έγιναν και πάλι εξαιρετικά δημοφιλή με τη γεύση των Calle Vapor.

Τώρα πια οι Calle Vapor είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στις πίστες όλου του κόσμου, αγαπημένο στους DJ’s, τους χορευτές και τους λάτρεις της μουσικής.

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 9 άλμπουμ και συνεχίζει να προσκαλεί τον κόσμο στις πίστες σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα έρχεται στην Ευρώπη και η μοναδική συναυλία στην Ελλάδα, οπότε μην την χάσετε!


Calle Vapor concert

April 25th 2024

Arch Live Club Stage

Doors: 21:30

Concert: 23:00

Afterparty with DJ Estelio el Social and DJ Mauri

Presale: 25 euro

Door: 30 euro

Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Ώρα:
23:00
Κόστος:
25€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ARCH
Ελασιδών 6
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]