Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Behind The Curtains: Ody Icons live at Artzentina

Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 @ 21:00

12€ – 15€

Behind The Curtains: Ody Icons Live
Opening Act : ECATI 

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
21.00
Αρτζεντίνα Music Bar

Προπώληση: 12,00€
Ταμείο: 15,00€

R2D2 ανοίγει τις κουρτίνες του Αρτζεντίνα Music Bar και εγκαινιάζει την ενότητα «Behind The Curtains», μια σειρά stripped-down συναυλιών για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό θεατών.

Τα Behind The Curtains συνεχίζονται για άλλη μια Πέμπτη, στις 18 Απριλίου με τους Ody Icons, ένα μοναδικό σχήμα που αντλεί στοιχεία και ήχους από την electro, την ροκ και την παραδοσιακή μουσική αλλά και ερμηνευτικά χαρακτηριστικά από το μουσικό θέατρο και τα queer glam ινδάλματα των 70’s.

Η μουσική οικογένεια των ody icons γεννήθηκε το 2019 κυκλοφορώντας αυθόρμητα το cover Supermelancolic στο κανάλι τους στο YouTube. Την ίδια χρονιά στην Αθήνα έκαναν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση σε six dogs σε συνεργασία με τα BananaBoys party. Την επόμενη κιόλας χρονιά το 2020 και εν μέσω πανδημίας, συμμετείχαν σε περισσότερα από πέντε φεστιβάλ σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζοντας διασκευές τραγουδιών που αποτέλεσαν τον πυρήνα της ταυτότητας των ody icons. Την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους spoken-word τραγούδι με τίτλο «Working out my little muscles #WOMLM», συνοδευόμενο από ένα προσβάσιμο μουσικό βίντεο, το οποίο είναι στην ουσία το μανιφέστο τους μέχρι σήμερα.

Όλο το καλλιτεχνικό έργο των Ody icons είναι προσβάσιμο σε άτομα με προβλήματα ακοής μέσω διερμηνείας ή υπότιτλων.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο ECATI. Αναπτύσσοντας μια ξεχωριστή περιπλοκότητα και βάθος στην παραγωγή του, ο χαρακτηριστικό του ήχος είναι μια διασταύρωση μεταξύ των ήχων της ανατολικής Μεσογείου, minimal electro beats, τεχνικών που θυμίζουν «musique concrete» και σύνθεσης ηχοτοπίων. Όταν πρόκειται για τη σύνθεση τραγουδιών, οι στίχοι στα ελληνικά, περιστρέφονται κυρίως γύρω από τα θέματα του έρωτα και της επιθυμίας, μεταφέροντας την αίσθηση κάποιου είδους ποιητικού ηχητικού ημερολογίου. Από το 2020 ζει στην Αθήνα όπου ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τον ηχητικό σχεδιασμό και την μουσική επιμέλεια θεατρικών/χορευτικών παραστάσεων και ταινιών.

Για επιλεγμένες Πέμπτες, από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, ξεχωριστά local acts, που κινούνται από την jazz και την soul, μέχρι την rap και το drill, αλλά και την pop, το spoken word και το έντεχνο, κατηφορίζουν τον πεζόδρομο της Κωλέττη και ανεβαίνουν στην σκηνή του Αρτζεντίνα Music Bar, παρουσιάζοντας εμφανίσεις ειδικά σχεδιασμένες για το concept των «Behind The Curtains»:
ξεχωριστές εκδοχές και ερμηνείες των κομματιών, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου καταργείται η απόσταση μεταξύ act και των λίγων σε αριθμό θεατών.


Behind The Curtains: Ody Icons Live
Opening Act : ECATI

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
21.00
Αρτζεντίνα Music Bar

Προπώληση: 12,00€ more.com
Ταμείο: 15,00€



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Time:
21:00
Cost:
12€ – 15€
Event Category:

Venue

Artzentina music bar
Κωλέττη 40
Αθήνα, Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]