Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ANORIMOI – REMEMBRANCE NIGHT ROCKFEST CORFU

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 @ 19:30

10€

“Remembrance Night Rockfest 2024”

ANΩRIMOI /ECHELON/ ΜΑΡΙΕΛΒΙΣ

REMEMBRANCE NIGHT ROCKFEST

 Το φεστιβάλ θεσμός αφιερωμένο στον ‘αείμνηστο’ “Λευτέρη Δουμπό” είναι εδώ για τέταρτη χρονιά ανανεωμένο πιο δυνατό από ποτέ και σε νέο χώρο διεξαγωγής. Το φεστιβάλ ξεκίνησε δειλά δειλά το 2019 από τους “ECHELON” σε συνεργασία με το “8ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κέρκυρας” ως μια συναυλία μνήμης στον αγαπημένο τους “Λευτέρη” ,το οποίο χρόνο με το χρόνο εξελίχθηκε και σήμερα θεωρείται ως το μεγαλύτερο rock φεστιβάλ του νησιού.

ANΩRIMOI

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 3ΩΡΟ ΣΕΤΛΙΣΤ ΛΟΓΩ ΤΡΙΑΚΟΣΤΩΝΕ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝΕ.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΧΑΠΙ ΕΝΤΙΝΓΚ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!
Τώρα μπορείς και συ να δεις από κοντά πως είναι όταν 6 μαντράχαλοι έχουν ξοδέψει το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής τους παίζοντας “καλή” “μουσική” με κακά αστεία και καμμία συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω τους γενικότερα.
ΜΕΤΑΛ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΗ ΚΑΙ ΚΑΚΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ.

ECHELON

Οι ECHELON κλείνουν φέτος τα 21 χρόνια παρουσίας στο χώρο (με κάποια διαλείμματα στο ενδιάμεσο) έχοντας ιδρυθεί το 2003 με ένα από τα ιδρυτικά τους στελέχη να είναι ο “Λευτέρης Δουμπός”. Έχουν κυκλοφορήσει 1 demo 1 EP και 1 full album από την “Sleaszy Rider” το οποίο βρέθηκε στη λίστα με τα 50 καλύτερα του 2022.Την περίοδο αυτή η μπάντα βρίσκεται στο στάδιο συγγραφής κομματιών για το νέο της άλμπουμ.

ΜΑΡΙΕΛΒΙΣ

Οι Μαριέλβις είναι η τελευταία λέξη…. Τρεις Μεσσήνιοι και ένας Αθηναίος βρέθηκαν στην Κέρκυρα και ξεκίνησαν να παίζουν διασκευές από τρύπες, ξύλινα σπαθιά, Σπυριδούλα και violent femmes, αλλά επειδή δε τα θυμόντουσαν καλά κατέληξαν να παίζουν δικά τους τραγούδια. Από τις παράτολμες ψηλές του Πάνου (τραγουδιστης) μέχρι τις διαπεραστικές τσιριδες της Νίκης (φαν), κάθε μέλος των Μαριέλβις δίνει χαρακτήρα στα κομμάτια.


Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Time:
19:30
Cost:
10€
Event Category:

Venue

Επτά Τεχνών Τόπος
Επαρχιακή Οδός Αγίου Νικολάου
Βήρος, Κέρκυρα, Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]